25.09.2009 | 08:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Expozici vévodil krmný vůz

nabídkou zemědělských strojů nechyběla na českobudějovické výstavě společnost Arbo, spol. s r.o., Klatovy. Arbo je známé především zemědělcům ze západních Čech, kde tato společnost působí již od roku 1991. Na výstavní ploše byl k vidění průřez celou prodejní nabídkou. Její gró tvoří stroje německého značky Strautmann, jejíž je Arbo importérem do České republiky.

Jde především o mechanizaci pro živočišnou výrobu a dopravu v zemědělském podniku, to znamená krmné vozy, senážovací vozy, rozmetadla, jednoúčelové vozy pro odvoz řezanky či výměnné systémy. Z této části nabídky firmy se ve výstavní expozici největší pozornosti návštěvníků těšil samojízdný krmný míchací vůz Strautmann Verti-Mix SF 1700 D. Vlastnosti tohoto stroje představil zástupce společnosti Aleš Halada. Jak uvedl, krmný míchací vůz Strautmann je konstruován s vědomím jeho nasazení 365 dnů v roce. I proto jsou tyto stroje vybaveny systémem dálkové diagnostiky, který umožňuje nastavení a diagnostiku ze servisního střediska či výrobního závodu pomocí GSM.
Arbo nabízí rovněž stroje dalších značek, patří k významným prodejcům strojů New Holland a Lemken. Pochlubit se může mimo jiné třemi stovkami podaných traktorů a více než stovkou prodaných sklízecích mlátiček. Samozřejmostí je poskytování servisu a finančního poradenství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down