14.09.2009 | 07:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Zapůjčením k vyšší prodejnosti

Společnost Stagra, spol. s r. o., se kromě zemědělské činnosti v oblasti rostlinné a živočišné zabývá i prodejem pesticidů a strojů. Ve Studené prodávají hlavně secí stroje Horsch, sklízecí mlátičky a traktory Deutz-Fahr. Z novinek pak osmimetrový Horsch Joker, v akční nabídce je čtyřmetrový secí stroj Pronto 4DC za 1200 000 Kč a Horsch Tiger 3MT, který velice dobře mísí a hluboko zpracovává půdu a posklizňové zbytky. Ze sortimentu společnosti Stagra je nejprodávanější značkou Horsch, konkrétně – Pronto 6DC, Terrano 5FX a Pronto 4DC. „Prodáváme stroje malým zemědělcům, ale nabízíme i dvanáctimetrové disky Horsch Joker 12RT a Tiger 8LT. Jsme schopni nabídnout zpracování půdy a setí jak malým farmářům, tak i zemědělcům, kteří hospodaří na více než 5000 hektarech,“ vyzdvihl Ing. Karel Dvořák, jednatel společnosti Stagra spol. s r. o.

„V době, kdy se nová technika tolik neprodává, je naše činnost z části postavená na službách, zápůjčkách a prodeji strojů již použitých či předváděcích,“ uvedl Ing. Dvořák. „Podnikům půjčujeme celý sortiment strojů nejen na vyzkoušení, ale i na provedení většího množství prací. Výhodou je, že se obsluha se strojem dobře seznámí a může pomoci vedení podniku při rozhodování, který stroj koupit. Ročně zasejeme ve službách nebo prostřednictvím půjčování našich strojů asi 6000 hektarů.“
Na centrále ve Studené provádí technici servisní a dílenské práce. Tam se také skladuje potřebný sortiment náhradních dílů. Záruční i pozáruční servis je samozřejmostí, protože Horsch je typická značka, která se zákazníkem spolupracuje celoživotně. „S každým kdo oznámí poruchu, pracujeme, a je naším cílem co nejdříve závadu odstranit. „Obchody se letos uzavírají méně než v roce 2007. Zemědělci mají méně peněz a první věc, kterou lze odložit, je nákup nových strojů,“ zdůraznil Ing. Dvořák.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down