09.02.2009 | 06:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Místo nákupu půjčka

Phoenix–Zeppelin, spol. s r. o., je výhradním prodejcem stavebních strojů, energetických systémů a zařízení značky Caterpillar, manipulační techniky Hyster, zemědělské techniky Challenger, hutnící techniky Weber MT i třídicích a drticích zařízení značky MFL. Patří do celosvětové skupiny Zeppelin GmbHN a na českém trhu má již čtyřicetiletou historii.

Její zákazníci oceňují především úplnost nabídky, servisní služby, zajištění náhradních dílů i různé možnosti financování.
Phoenix-Zeppelin je také jednou z mála společností, která na českém trhu zavedla půjčování. Její půjčovna strojů The Cat Rental Store nabízí možnost zapůjčení techniky nejen z oblasti stavebnictví či zemědělství, ale i různých strojů a zařízení pro komunální služby, péči o zeleň, lesnictví, průmyslovou a těžební výrobu a samozřejmě pro drobné stavebnictví a kutily. Půjčovny The Cat Rental Store společnosti Phoenix-Zeppelin mají pobočky již na 11 místech v rámci celé České republiky a nabízejí zákazníkům široké portfolio strojů, zařízení, nářadí a malé mechanizace.
Pro zájemce o zapůjčení strojů pro zimní údržbu komunikací připravila před časem The Cat Rental Store jejich prezentaci přímo v místě použití. Akce proběhla na hlavním parkovišti P1 ve Špindlerově Mlýně, kde měli možnost zájemci stroje nejen vidět pracovat v náročném zimním prostředí, ale také si je sami vyzkoušet při práci. „Představení techniky přímo v místě použití usnadňuje klientům rozhodnutí, který model je pro ně vhodný. Zimní předvedení strojů z nabídky firmy Phoenix-Zeppelin je zaměřeno především na zákazníky naší půjčovny The Cat Rental Store,“ upřesnila Michaela Hanzlíková, manažerka marketingové komunikace Phoenix-Zeppelin. „Služeb půjčovny využívají především zákazníci, kteří potřebují techniku pouze na určité období v roce a není pro ně efektivní investovat do jejího nákupu. Týká se to právě strojů pro zimní údržbu cest, parkovišť a jiných veřejných prostranství.“
Na zimní demoshow ve Špindlerově Mlýně společnost Phoenix-Zeppelin představila z nabídky půjčovny The Cat Rental Store modely Caterpillar 272C, 277C a 906H, které patří do skupiny malých kompaktních strojů vhodných pro zimní údržbu cest a silnic. Představily se s příslušenstvím pro zimní údržbu při odklízení sněhu a čištění komunikací po zimních posypech, a to s frézou, radlicí a koštětem. Dále svou práci v zimním období ukázaly traktory značky Challenger řady MT545B a MT455B s radlicí na úklid sněhu a rozmetadlem štěrku pro posyp cest.

Napsat komentář

Napsat komentář

Komentáře k článku

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down