28.07.2008 | 06:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vyšší výrobní kapacita

Společnost Deere & Company oznámila v květnu zvýšení investic do výrobního závodu John Deere Harvester Works ve východním Moline (stát Illinois), a to přibližně o 35 milionů dolarů. Výsledkem má být větší produkce sklízecích mlátiček z této továrny přibližně o 30 %.

(fuk) „Tato iniciativa pomůže firmě John Deere uspokojit zvyšující se celosvětovou poptávku po výkonných sklízecích mlátičkách“ řekl Markwart Von Pentz, prezident zemědělské divize. „Úspěšné přijetí mlátičky STS farmáři na celém světě hrálo klíčovou roli v našem rozhodnutí zvýšit výrobní kapacitu továrny John Deere Harvester Works“
Investice budou zahrnovat i výrobu adaptérů, vylepšení pracovních procesů a zlepšení systému lakování. Očekává se, že projekt bude hotový na počátku roku 2009. Již dříve Deere oznámil navýšení výrobní kapacity v továrně Waterloo vyrábějící traktory řad 7030, 8030 a 9030, které taktéž vzešlo z posilující celosvětové poptávky po těchto strojích.
John Deere je vedoucím světovým výrobcem vyspělých strojů pro zemědělství a lesnictví, ale také stavební, zahradní, komunální a golfové techniky i nejnověji systémů pro závlahy. V neposlední řadě je John Deere také výrobcem motorů a dalších komponentů používaných v těžkém průmyslu. Od roku 1837, kdy byla společnost založena, stále inovuje a rozšiřuje své produktové řady a zvyšuje kvalitu výrobků.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down