28.07.2008 | 12:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Otevřena nová pobočka

Společnost John Deere není jistě nutné dlouho představovat. Tento největší světový výrobce zemědělské, komunální a zahradní techniky působí na českém trhu od roku 1993. Výhradní zastoupení, což zahrnuje nabídku, distribuci a zajištění servisu pro Českou republiku, probíhá přes společnost Strom Praha, a. s.

Ve středočeském kraji zajišťovala donedávna prodej strojů značky John Deere společnost Pekass, s. r. o. Ta se v průběhu doby postupně zaměřila spíše na nabídku zemědělské, zahradnické a komunální techniky jiných značek. Proto si společnost Strom Praha ponechala prodej a servis strojů přímo u sebe. Pro udržení a zlepšení péče o zákazníka začala budovat síť prodejních a servisních středisek v této oblasti. Jedním z prvních a velmi povedených je středisko v nově vybudovaném areálu VGP Parku v Horních Počernicích.

Počernická přehlídka strojů
Slavnostní otevření nové pobočky společnosti Strom Praha proběhlo v červnu. V moderním prodejním a servisním centru v Horních Počernicích plánují orientaci především na ty, kteří využijí zahradní, komunální a golfovou techniku.
V pobočce je centrum úseku Strom Střed. Odtud se řídí prodej a částečně i servis velké zemědělské techniky (do řady 6000). Pro větší stroje se plánuje výstavba zcela nového areálu. Vedle zemědělské techniky se zaměřili na zahradní a komunální techniku.

Vše pro zákazníky
Na ploše 1240 m2, z čehož výstavní plocha zaujímá téměř 300 m2, nabízí Strom Praha přehlídku většiny strojů těchto kategorií. Podle Ing. Jiřího Přibyla, vedoucího dovozu zahradní, komunální a golfové techniky do ČR, vyžaduje menší technika jiný styl prodeje než velké zemědělské stroje. Pro zákazníka je vhodnější seznámení se všemi produkty na jednom místě, kdy jsou vzájemně porovnatelné a kde si je může přímo na místě vyzkoušet.
Samotnou pobočku má na starosti Ing. Martin Pejskar, který zaštiťuje prodej a servis zahradní a komunální techniky ve středočeském kraji. Vedle něj působí na nové pobočce tři informovaní prodejci a tři servisní technici, skladník a asistentka. Nově otevřené prostory by měly do budoucna sloužit i jako centrální a distribuční sklad malé techniky pro Prahu a okolí. Odsud se plánuje nabídka a servis strojů John Deere, a to i produktů pro golfová hřiště. Pro rozšíření sortimentu značky John Deere nabízí v Počernicích i specializované stroje jiných značek, které doplňují již tak širokou nabídku vlastních strojů. Pobočku naleznete na exitu 3 (sjezd Horní Počernice) silnice R10 směrem na Mladou Boleslav. Otvírací doba počernického střediska je denně kromě neděle, od 9 do 18, v sobotu od 8 do 12 hodin a na všechny zákazníky čeká připravený profesionální tým.

Výstavba servisních středisek
V rámci celé společnosti funguje v dnešní době 34 servisních středisek. Ve středočeském kraji je v tuto chvíli dočasné servisní místo pro velkou techniku ve Mstěticích. Do budoucna plánují výstavbu nového servisního střediska orientovaného především na velkou zemědělskou techniku. Jako optimální se v tuto chvíli jeví umístění nedaleko mladoboleslavské dálnice. Další servisní místa plánují vybudovat v sousedství Milína a v počátku výstavby je servis nedaleko Loun. Výstavba dalších poboček v pražském okolí bude následovat.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down