24.06.2008 | 10:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Stačilo vyplnit kupón a přijít

(pal) Lákadlem pro návštěvníky Dne Zahradnické a komunální techniky v Sázavě bylo losování o profesionální ruční sekačku John Deere C 52 VK v hodnotě 40 000 Kč. Jde o stroj s výkonem 6,5 k (motor Kawasaki s olejovým filtrem) a záběrem 52 cm. Sběrný koš sekačky má objem 75 litrů. Stroj je vybaven antivibračním systémem, což přispívá k pohodlí obsluhy při práci. Jeho hliníkové šasi je opatřeno ocelovými výztuhami. Pojezd stroje s tlakovým olejovým mazáním je řešen variátorem. Sekačka pracuje se systémem TurboStar. Systém TurboStar zaručuje nepřekonatelný řez. Silně profilované žací jednotky v kombinaci s nožem TurboJet Blade a ventilátorem vytváří proud vzduchu pro zvedání, sečení a odhoz husté trávy do sběracího koše. Efektivní plnění sběracího koše znamená následně méně

zastávek za účelem vyprazdňování.Kolečka stroje s ocelovými ložisky jsou samostatně nastavitelná. Výhodou je také instalace ukazatele naplnění koše.

A kdo si tohoto pomocníka ze Sázavy odvezl? Šťastným výhercem se stal Jan Sosnovec z Líchov 2 Sedlčan. Jak poznamenal, hospodaří na sedmi hektarech, takže kvalitní mechanizace se bude určitě hodit. Gratulujeme.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down