28.08.2007 | 08:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Průběžné inovace

Tradičně velkou expozici měla na Zemi živitelce firma Moreau Agri. V sortimentu nabízených značek nejsou pro tento rok významné novinky, nicméně dílčí inovace probíhají neustále. Mezi ně patří například inovace na samojízdných míchacích krmných vozech Storti, které je nyní možné zakoupit i v provedení s pohonem obou náprav, což docení ti, kteří mají strmé výjezdy ze silážních jam. Koncepce míchání zůstává stejná, tedy horizontální míchací šneky.

Tradičně velkou expozici měla na Zemi živitelce firma Moreau Agri. V sortimentu nabízených značek nejsou pro tento rok významné novinky, nicméně dílčí inovace probíhají neustále. Mezi ně patří například inovace na samojízdných míchacích krmných vozech Storti, které je nyní možné zakoupit i v provedení s pohonem obou náprav, což docení ti, kteří mají strmé výjezdy ze silážních jam. Koncepce míchání zůstává stejná, tedy horizontální míchací šneky.

Z manipulátorů Manitou byl vystaven model MLT 845 což je stále nejprodávanější manitou v ČR, a také MLT 735, který vyniká svojí rychlou hydraulikou. V příštím roce budou manipulátory vybaveny novou kabinou se sympatickým designem, tak  jak byly k vidění na veletrhu SIMA.

Mezi traktory McCormick byly loni nejprodávanější modely MC 135 o výkonu 130 koňských sil, ale na výstavě nesměly chybět i traktory z nejvýkonnější řady ZTX a také zástupce střední třídy XTX u níž je použita zajímavá převodovka s osmi, pod zatížením, řazenými stupni.

Další inovace v sortimentu firmy Moreau Agri můžeme najít i na cisternách Joskin u nichž bylo změněno nasávací rameno a radličkový aplikátor. Novinkou letošního roku  jsou též stavební stroje prodávané firmou Moreau Agri Net. Pro zemědělství může být úspěšně použit smykem řízený nakladač Cams Libra. Zajímavostí je moderní koncept řízení. Levou rukou se ovládá pojezd, pravou rukou zvedací rameno. Mezi pozitiva patří robustnost, dobrý výhled, a nejvyšší pojezdová rychlost 18 km/h, nebo nosnost 1 tuna i při plném zdvihu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down