28.08.2007 | 08:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Čtyři nové produkty

Široký prodejní záběr má firma BV Technika. Nabízí jak traktory, tak půdozpracující stroje, pícninářskou techniku, rozmetadla minerálních hnojiv atd. U této techniky je v pozici regionálního prodejce. Nicméně nově je u čtyř značek i prodejcem výhradním.

Široký prodejní záběr má firma BV Technika. Nabízí jak traktory, tak půdozpracující stroje, pícninářskou techniku, rozmetadla minerálních hnojiv atd. U této techniky je v pozici regionálního prodejce. Nicméně nově je u čtyř značek i prodejcem výhradním. O jaké značky se jedná?

Jde o německá rozmetadla statkových hnojiv Tebbe s nosností od 7 do 22 tun (podle toho je použita jednoduchá náprava, tandem, nebo tridem). Rozmetacím ústrojí je talířové s dvěma frézovacími válci a dvojitým řetězovým podlahovým dopravníkem.

Rovněž v Německu má původ firma Kotte, která vyrábí techniku pro aplikaci kejdy. Také u tohoto výrobce je sortiment široký a obsahuje stroje s nádrží od objemu 7000 litrů až po 25 000 litrů. Pro dávkování kejdy se používá systém vlečených hadic, nebo radličkový aplikátor. Samozřejmostí je žárové zinkování nádrže i podvozku, přičemž je možné dodat i nádrž hliníkovou.

Třetí z produktů má svůj původ v Rakousku a jde o známou značku Brantner vyrábějící přívěsy a návěsy. U návěsů začíná nabídka na nosnosti 3 tuny při použití jednoduché nápravy až po tridemy s nosností 26 tun. U jednoosých návěsů jde o třístranný sklápěč, nebo vzad sklápěnou vanovou korbu, obdobné je to tandemových návěsů, kde je navíc možná varianta s výtlačným čelem. Korby tridemů lze sklápět pouze dozadu, nebo použít výtlačné čelo. Zajímavá je i nabídka přívěsů, mimo klasické pětituny se dvěma nápravami je možné pokračovat přes třínápravový přívěs s nosností 18 tun, nebo čtyřnápravový přívěs, který pojme 30 m3 a uveze až 23 tun.

Zajímavé je též to, že všechny tři uvedené firmy spolupracují na systému výměnných nástaveb. Jednotlivé nástavby od těchto výrobců, lze tedy montovat na různé podvozky.

Čtvrtou z uvedených značek u nichž má BV technika výhradní zastoupení jsou čelní nakladače pro traktory od firmy Hauer. Na Zemi živitelce byly všechny z výše uvedených značek zastoupeny. BV technika se jejich prodejem zabývá necelé dva roky přičemž na našem trhu realizovala 6 návěsů Brantner, 4 cisterny Kotte a pět rozmetadel Tebbe.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down