12.11.2004 | 01:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Kompletní program pro celou farmu

Agrozet České Budějovice, a. s., jako tradiční dodavatel zemědělské techniky a náhradních dílů v jihočeském regionu se na výstavě Země živitelka prezentoval velkou a stroji i náhradními díly nabitou expozicí, čímž demonstroval schopnost dodat zákazníkům až na dvůr jím požadovaný stroj či náhradní díl.

Sortiment dodávané techniky společností Agrozet České Budějovice tvoří v první řadě stroje značky Pöttinger, jejichž je Agrozet jedním z importérů na naše území. Dále firma dodává stroje především značek John Deere a Zetor. Jak nám potvrdil ředitel společnosti Ing. Josef Smitka, nemalou část prodeje tvoří komunální a malá zemědělská technika. Při prodeji strojů je podle slov Ing. Smitky kladen hlavní důraz na zabezpečení služeb zákazníkům, tzn. především zabezpečení náhradních dílů a servisu. Mimo náhradních dílů na prodávané stroje disponuje sklad Agrozetu širokým sortimentem náhradních dílů i na jiné zemědělské stroje, ale i na ostatní zemědělci využívanou techniku. Mezi další služby patří také zajištění financování včetně pomoci při zpracování žádostí o dotace z operačních programů.
Expozice firmy byla také plná novinek, kterými nás provedl Ing. Petr Stuchlík. Asi největší novinkou, co se týče rozměru, byl senážní vůz Pöttinger Torro, který je v podstatě zmenšenou verzí vozu Jumbo, takže disponuje vkládacím ústrojím s pevným rotorem a hydraulicky ovládanými noži s dvojitým jištěním, jejichž držák lze pro jejich snadnou údržbu snadno vyklopit mimo vůz. Dále mohli návštěvníci výstavy vidět nový talířový podmítač Terradisc v tzv. krátkém provedení s jednotlivě uloženými talíři na vlastních gumovými segmenty odpružených slupicích s možností výběru typu přitlačovacího válce. Dalším novým strojem z produkce firmy Pöttinger byl dvourotorový shrnovač s páteřovým rámem Eutorop 691, který umožňuje tvořit jeden stranový nebo dva samostatné řádky. Stroj byl osazen tandemovými nápravami podvozku a čelními kopírovacími kolečky. Opomenout nelze ani samojízdné žací stroje pro údržbu parků a zahrad Caron. Samozřejmostí byly nové řady techniky značek John Deere a Zetor.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down