22.05.2014 | 12:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová dopravní technika v sortimentu

Společnost Agrafa s.r.o. je významným prodejcem zemědělské techniky. Mezi klíčové značky portfolia patří traktory DeutzFahr, pícní technika McHale nebo technika zpracování půdy He-Va či stroje na přísev travin Lehner. Na výstavě Techagro se nově v jejím sortimentu představila dopravní technika Western Fabrications.

Společnost Agrafa prezentovala na svém stánku průřez celým svým sortimentem. Novinkou byly návěsy Western Fabrications, pro něž je Agrafa výhradním dovozcem do České republiky a které rozhodně stojí za povšimnutí.

Kvalitní doprava

Společnost Western Fabrication UAB byla založena už v roce 2002 a po celou dobu své existence vyvíjí a produkuje dopravní techniku. Jedním z posledních žhavých novinek je vůz na přepravu dobytka, který se u farmářů těší velkému zájmu.

Sortiment je opravdu široký. Všechny konstrukce jsou vyráběny z kvalitní ocele a všechny procházejí nejdříve procesem abrasivního pískování a následně lakování epoxidovou barvou  a dalšími dvěma vrstvami polyuretanové barvy. Výsedkem je ochrana proti korozi a dlouhá životnost.

Western Fabrication vyrábí návěsy  pro přepravu zemědělských komodit s nosností od 10 do 28 t. Stroje mohou být vybaveny různými zajímavými systémy jako je hydraulická opěrná noha, šnek upevněný na zadní čele, zadní hydraulické čelo či dvojitá písnice přinášející vyšší stabilitu při zvedání korby.

Na stánku výstavy Techagro byly vystaveny dva vozy na přepravu balíků. Podlaha je vyrobena ze slzičkového plechu. Který je odolnější vůči opotřebení. Dále tu bylo rozmetadlo WF DS. Firma nabízí celou paletu strojů s kapacitou od 7 do 16 t. Rozmetadla statkových hnojiv jsou vybavena  dvěma vertikálními šneky pro rozmetání a na podlaze korby řetězovým dopravníkem Heavy Duty. Dávka se nastavuje díky možnosti nastavení řetězového dopravníku a rozmetadlo je schopné rozhodit hnůj do vzdálenosti až 12 m.  Kromě rozmetadel nabízí společnost i cisterny.

V neposlední řadě byl na stánku osobně přítomen i nejmladší člen sortimentu vůz na přepravu dobytka WF – DTV. Podlaha vozu je hydraulicky sklopná pro snazší nakládání zvířat a je vyrobena z pod tlakem impregnovaného dřeva. Zadní dveře mají trojité uzamykání. Pro snazší obsluhu jsou v přední části ještě postranní dveře.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down