26.05.2014 | 12:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Více než dvacet let na trhu

Společnost Agrotrans Otice je na českém trhu zavedenou firmou. Loni dokonce oslavila dvacetileté jubileum. Exponáty na jejím stánku na výstavě Techagro představovaly průřez celým jejím sortimentem. Množství návštěvníků stánku svědčilo o tom, že o nabízené stroje je mezi českými zemědělci zájem.

Zákazníky mohl zaujmout například systém německé firmy PTG na dohušťování pneumatik, pásový podvozek společnosti Zuidberg, secí stroj Vredo nebo pila na čelní nakladače firmy Elkaers.

Zajímavosti na stánku
Na výstavě Techagro nemohli návštěvníci stánku přehlédnout rozmetadlo Bogballe, které získalo ocenění časopisu Mechanizace zemědělství. Konkrétní zajímavou inovací je řešení automatického vypínání rozmetadla na souvrati, a to i v případě dojezdu do klínu. Rozmetadlo lze ovládat přes tablet a systém ovládání se nazývá Free Concept.
Mezi nabízeným příslušenstvím vystaveným na stánku na Techagru byl například pásový podvozek Zuidberg, kterým je možné osadit samojízdné sklízecí stroje, jako jsou sklízecí mlátičky, řezačky, ale i sklízeče brambor a samozřejmě i traktory.  Jejich výhodou je navíc možnost použít jedny pásy na více strojů.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down