16.03.2015 | 09:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nově uzavřená dohoda o spolupráci

Výhradní dovozce stavebních a zemědělských strojů značky Cat do České republiky, společnost Zeppelin CZ s. r o., a výhradní dovozce zemědělské techniky John Deere, společnost STROM PRAHA a. s., uzavřeli ke dni 1. ledna 2015 dohodu o spolupráci při prodeji a servisu teleskopických manipulátorů Cat pro zemědělský trh v České republice. Společnost STROM PRAHA se tak stala subdealerem teleskopických manipulátorů Cat pro české zemědělce.

„Teleskopické manipulátory jsou vlajkovou lodí v produktovém portfoliu Caterpillar pro zemědělce. Abychom zvýšili náš podíl na trhu v prodeji těchto strojů, rozhodli jsme se spojit naše know-how s dlouholetými zkušenostmi, které společnost STROM PRAHA na českém trhu se zemědělskou technikou má,“ komentuje nově uzavřenou spolupráci generální ředitel společnosti Zeppelin CZ Stanislav Chládek.

Společnost STROM PRAHA zajišťuje prodej nových a použitých teleskopických manipulátorů Cat, stejně jako záruční a pozáruční servis (včetně preventivních prohlídek) k těmto strojům a navazující poprodejní služby. Oblast působnosti subdealera je omezena výhradně na zemědělský trh. Prodej a servis teleskopických manipulátorů Cat pro jiná odvětví než zemědělství, jako je například stavebnictví nebo komunální hospodářství, bude nadále zajišťovat společnost Zeppelin CZ. Stejně tak bude společnost Zeppelin CZ nabízet své služby stávajícím zákazníkům z řad zemědělců, kteří si již od společnosti v minulosti nějaký stroj Cat pořídili. Spolupráce se společností STROM PRAHA se nijak nedotkne dosavadních služeb půjčovny strojů Zeppelin CZ (The Cat Rental Store) nabízející krátkodobé pronájmy teleskopických manipulátorů Cat pro různá odvětví.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down