14.05.2015 | 12:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Startuje jubilejní pátý ročník

Jubilejní pátý ročník úspěšného projektu Zetor Tractors Show odstartoval letos v dubnu v Irsku a následně se přesune do dalších států. Značka Zetor se bude prezentovat na téměř 120 místech v 15 zemích Evropy, v České republice a na Slovensku to bude během letních měsíců. Odborná i laická veřejnost a fanoušci této značky budou mít možnost se seznámit s novinkami z dílny českého výrobce traktorů. Pro návštěvníky je připravena soutěž o zájezd do České republiky spojený s exkurzí do výroby ZETOR TRACTORS a. s. a ZETOR GALLERY.

První ročník Zetor Tractor Show se konal v roce 2011 a za dobu své existence se stal již tradiční formou živé prezentace produktů značky Zetor. Veřejnost se s českými traktory může seznámit přímo na farmách či na polích a vyzkoušet si je při práci. Osobně se tak mohou přesvědčit o dominantních vlastnostech těchto strojů, jakými jsou síla, odolnost a provozní efektivita. Za uplynulé čtyři roky si Zetor Tractor Show získala velkou oblibu. Loňskou osmiměsíční cestu napříč Evropou navštívilo 15 630 osob, celková návštěvnost za uplynulé čtyři roky se pak blíží 50 tisícům diváků.

„Smyslem Zetor Tractor Show je nejen představit značku Zetor a naše novinky, ale umožnit všem, aby se osobně seznámili s vlastnostmi a kvalitou našich traktorů. Získáváme tak zároveň zpětné reakce, které vyhodnocujeme a zohledňujeme při vývoji dalších produktů. Zákazník je pro nás vždy na prvním místě,“ říká Adam Žert, ředitel úseku prodeje a marketingu. „Těší nás přízeň a vzrůstající zájem o tuto akci. Věříme, že i letošní jubilejní ročník bude stejně úspěšný jako ten loňský. Dovolujeme si vás všechny pozvat a těšíme se na setkání.“

Speciální Promo Truck zavítá do vybraných evropských lokalit s novinkami společnosti ZETOR. Prezentovány budou například Forterra HD, dosud nejsilnější a nejlépe vybavený model. Dále bude možné se seznámit s novými produkty v rámci modelové řady Major, či s oblíbenými čelními nakladači Zetor System. Značka Zetor existuje na trhu od roku 1946, v rámci show tak nebude chybět ani historický model traktoru Zetor 25 K. Návštěvníci se mohou těšit rovněž na poutavou expozici z historie zetoru doplněnou o multimediální produkci. Roadshow bude věnována také oslavám výročí 20 let existence ZETOR POLSKA na polském trhu. V rámci Zetor Tractor Show bude probíhat soutěž o zajímavé ceny, hlavní výhrou je zájezd do České republiky s pozvánkou do výrobního závodu, soutěží se však také o tablety a další ceny.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down