10.12.2015 | 01:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Přesun střediska do Kostomlat

Naše společnost se vždy snaží nabízet ty nejlepší služby. Abychom mohli být farmářům Středočeského kraje blíž a zajistit jim nejvyšší úroveň služeb, rozhodli jsme se v tomto roce přesunout naše prodejní středisko, které se nacházelo na okraji Prahy v Horních Počernicích v areálu Technimat, do nových prostor v Kostomlatech.

Investice do bývalého zemědělského areálu nabídla nové  moderní prostory s větším  servisním zázemím a lepší dostupnost  k farmářům v regionu.  Středisko jsme slavnostně  otevřeli v červnu, během dne  otevřených dveří jsme udělali  i rozhovor s jeho vedoucím  Františkem Péčem.

Proč došlo k přestěhování  střediska z Horních Počernic do  Kostomlat nad Labem?

K přestěhování do nových  prostor došlo zejména kvůli  strategické poloze. Nyní bude  možné oslovit nové zákazníky  a lépe se vypořádat s konkurencí  v této oblasti. Navíc celý areál  včetně nové haly nabízí profesionálnější  servisní zázemí.

Jak vy jako nový vedoucí  servisního střediska vidíte  budoucnost?

Především zázemí tohoto  střediska poskytne zákazníkovi  větší komfort. A to hlavně  díky zvětšené servisní  ploše v nově postavené hale  se vším důležitým vybavením  a přípravky. To umožní vyšší  kapacitu přijatých strojů do  servisu a navíc jsou zde lepší  pracovní podmínky pro naše  zaměstnance. Věřím, že spolu  s mými spolupracovníky  zúročíme tento potenciál ve  prospěch farmářů v kraji.

Jaké máte personální obsazení?  Došlo k personálním změnám  v rámci přestěhování?

Máme radost, že o zákazníky  se nyní budou starat dva  obchodníci – Zdeněk Souček  a Vojta Schwägerl. A dále se  rozrostl i tým servisních techniků.

Proč zrovna Dvůr Kostomlaty?

Jak už bylo řečeno, hlavním důvodem  byla strategická poloha  areálu vzhledem ke konkurenci  a přiblížení se zákazníkům. Zemědělci  z okolí areál důvěrně  znají a jsou zvyklí sem jezdit. Pomohlo  i velmi vstřícné chování  majitelů od začátku spolupráce,  které umožnilo rychlé a zároveň  precizní stavební práce, což přesně  splnilo naše požadavky.

Dne 25. a 26. června proběhlo  oficiální otevření střediska, bylo  vše, jak jste si představoval?  Jednalo se o zajímavou akci,  kde se zákazníci poznali jak  s personálem střediska, tak  s celým zázemím. Mohli si  prohlédnout většinu hlavních  produktů společnosti STROM  PRAHA, jak značky John Deere,  tak Bednar a Kuhn. Nechyběly  ani žhavé novinky pro  letošní rok jako nová řada sklízecích  mlátiček W440. Ta měla  již v červnu svého zákazníka  pro letošní sezónu. Občerstvení  bylo skvělé a zákazníci odcházeli  spokojeni.

Vy osobně máte nějaké přání?

Jen ať se daří našim zákazníkům  a nám, ať máme radost  z dobře odvedené práce a vše  ostatní přijde samo.

 

David Pokorný,

Brand manager  STROM PRAHA a. s.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down