Pro vysoké výkony s nejlepšími výsledky

Firma Sgariboldi platí ve svém oboru za synonymum pro stálý vývoj a inovace. Kromě dodávek své běžné techniky, tedy krmných míchacích vozů do provozů živočišné výroby, realizuje také speciální řešení a hledá další cesty pro zvýšení výkonnosti strojů i jejich efektivity práce. Zajímavou prezentaci dosažených výsledků si známý italský výrobce pod taktovkou společnost Sgariboldi Deutschland připravil na veletrhu Agritechnica v hale 25.

Firma Sgariboldi vyvinula a optimalizovala nový systém Intelliloader, který obsluze krmného míchacího vozu umožňuje plnit vůz různými komponenty krmné dávky pouhou volbou konkrétního programu plnění. Další přínos systému spočívá v tom, že krmný vůz bude pracovat trvale s vytížením na úrovni 90-95 procent bez kolísání a výkyvů. Tím je jeho výkon lépe a racionálněji využíván. Rovnoměrný chod vznětového motoru také znamená snížení spotřeby paliva a stejně pozitivně se rovnoměrnost projeví i na životnosti frézy.

Další nový systém nese označení Working Time Reducer a pod zkratkou WTR byl instalován i na krmných vozech v expozici firmy. Zajišťuje stejnoměrné ukládání nabíraného materiálu po celém prostoru vany, nezávisle na tom, v jaké poloze se zrovna nachází vybírací fréza či jaké množství krmiva je zrovna do vozu transportováno.

V rámci zlepšování ergonomie vyvinula firma Sgariboldi novou kabinu pro samojízdné vozy s označením I-CAB. Obsluha ovládá všechny funkce jednoduše elektronicky.

Dále byl prezentován také zástupce krmných míchacích vozů Gulliver, které se pyšní četnými oceněními z mezinárodních veletrhů a jejichž kvalita míchání byla certifikována mezinárodními institucemi.*

Více informací přinese časopis Mechanizace zemědělství 1/2016.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down