22.01.2016 | 10:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Přírůstek mezi řezačkami

Společnost Krone doplnila svoje portfolio v segmentu samojízdných řezaček střední výkonové třídy (výkony motoru 530, resp. 626 koní) o dva nové stroje - modely Big X 530 a Big X 630. Celá rodina Big X je sériově vybavena novým řezacím bubnem MaxFlow a zařízením VariQuick, které umožňuje rychlou výměnu travní šachty za drtič zrna. Jako volitelná výbava je k dispozici StreamControl pro nastavení vymetací vzdálenosti.

Krone sází na osvědčené motory R6, přímý přenos sil na řezací buben probíhá prostřednictvím sdruženého klínového řemene. Motor splňuje také požadavky budoucí legislativy ohledně emisí pro celý svět (Stage IV/Final Tier 4). Další výhodou je šikovné řešení zavěšení jednotlivých kol, což propůjčuje stroji Big X extrémní manévrovací schopnosti. I pro nové řezačky Big X 530 a Big X 630 nabízí Krone rozmanité velikosti pneumatik vhodné do různých pracovních podmínek. Další velkou předností nových  typů je jejich přepravní šířka menší než 3,0 m dokonce i s 42palcovými pneumatikami.
Řezací buben MaxFlow široký 630 mm o průměru 660 mm je koncipován speciálně pro výkony motorů strojů Big X 480 až Big X 630. K dispozici jsou varianty s 20, 28 a 36 noži vhodné do jakýchkoli sklizňových podmínek. Díky novému uspořádání nožů pod držáky se zvětšil dopravní prostor a průchodnost. Krone navíc nabízí i speciální buben se 40 noži na krátkou řezanku (2,5 až 15 mm) vhodný pro sklizeň hmoty pro bioplynové stanice.*

Víc informací o nových řezačkách Krone naleznete v Zemědělci č. 4.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down