Pneumatiky nejen pro zemědělskou techniku

Na výstavě Techagro měla stánek společnost Bohnenkamp s.r.o. Prezentovala na něm především pneumatiky svých premiových značek BKT, Alliance a Windpower. Kromě nich byla na stánku k vidění i dvojmontáž Starco

Bohnenkamp s.r.o. je dceřinou firmou mezinárodní společnosti Bohnenkamp AG. Zabývá se prodejem pneumatik i celých kol pro zemědělské, lesní, stavební i průmyslové stroje. Jejími koncovými zákazníky nejsou farmáři, nýbrž výrobci zemědělské techniky, servisní podniky či pneuservisy.
Na stánku byla prezentována například pneumatika z řady Agriflex 372 IF800/70 R38 CFO. Tato pneumatika je ideální pro traktory o výkonu 220 koní. Její výhodou je o 20% vyšší nosnost při stejném nahuštění jako u standardních pneumatik. Agriflex 372 se dále vyznačuje výborným záběrem a přináší úsporu paliva. Vystavena byla též pneumatika Multiuse 550 vhodná pro komunální stroje s velkým podílem silničního provozu nebo pneumatika Forestar 344 ve velikosti 710/45-25.6 pro lesní techniku. Její výhodou je nylonová kostra s ocelovými nárazníky a zesílenou bočnicí. Velký záběr umožňuje práci bez použití řetězů. Radiální flotační pneumatika s ocelovým nárazníkem 885 Steel Belted 560/60R22.5 byla rovněž přítomna na stánku a je určená pro jízdu po poli. Přináší dobrý samočistící efekt, komfortní jízdu a nízkou spotřebu paliva.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down