11.07.2016 | 11:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Traktory CLAAS Arion 400 mají nové funkce

Modernizace vybavení je samozřejmou součástí vývoje traktorů. Nové traktory přichází s četnými novými funkcemi, aby jejich obsluha byla pohodlnější a možnosti využití širší. Zároveň je již delší dobu patrný trend pronikání osvědčených prvků z traktorů vyšších modelových řad do strojů kompaktní kategorie. Stejně moderní styl uvažování mají i konstruktéři firmy CLAAS ve francouzském výrobním závodě na traktory ve městě Le Mans. Potvrzuje to horká novinka, provedený update traktorů řady ARION 400.

Traktory této řady mohou být vybaveny prvky, které si oblíbili uživatelé traktorů velkých. Patří sem převodovka s řazením šesti rychlostí při zatížení HEXASHIFT, souvraťový management CSM a telemetrický systém TELEMATICS. Dokonce i poslední inovace, dynamické řízení, je pro traktory ARION 400 dostupná. Díky tomu je možné v případě zájmu tyto traktory vybavit tak, že se bude jednat o stroje kategorie high-tech.

Traktory ARION 400 jsou univerzálními stroji pro podniky jakéhokoliv zaměření. Mají kompaktní rozměry a jejich čtyřválcové motory jsou naladěny na jmenovitý výkon v rozpětí od 90 do 140 k. Současný trh je charakteristický tím, že nejsou výjimkou případy, kdy zákazníci požadují traktor kompaktní kategorie, ale s velmi dobrou úrovní výbavy. S jejím rozšířením budou moci nyní zemědělci provádět širokou škálu běžných činností ještě komfortněji – ať se jedná o zpracování a přípravu půdy, sklizeň pícnin, dopravu nebo manipulaci spolu s čelním nakladačem.*

Více informací přinese časopis Mechanizace zemědělství 8/2016.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down