19.10.2016 | 12:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Dovozce zemědělské techniky v úplně jiných dimenzích

Dovozce zemědělské techniky je vnímán jako velmi prestižní organizace. Řada velkých výrobců strojů má v České republice své autorizované dovozce. Ale značka Massey Ferguson má svého dovozce mimo naše území – v Rakousku nedaleko Vídně. V městečku Schwechat funguje od roku 1982 společnost s názvem Austro Diesel. A to v roli centrály pro dovoz traktorů, teleskopických manipulátorů a sklízecích mlátiček Massey Ferguson nejen do ČR, ale i pro dalších deset států.

Soukromá společnost zaměstnává dohromady 70 pracovníků. Vzhledem k tomu, jak velký region působnosti v Evropě má, dosahuje i odpovídajících výsledků. Za dobu své působnosti firma prodala a stará se celkem o 50 000 traktorů a 2000 sklízecích mlátiček používaných v praxi!

Austro Diesel spolupracuje se sítí nezávislých obchodníků, které stroje Massey Ferguson (a od roku 2014 též Challenger) v jednotlivých zemích prodávají. Prodejem stroje ale její starost nekončí. Firma poskytuje také kvalifikovaný a zároveň včasný servis.

Centrální sklad náhradních dílů se nachází přímo v sídle firmy ve Schwechatu. Má skladovací plochu 10 000 metrů čtverečních, na níž se nachází celkem 80 000 skladovacích míst. Kvalitní zásobenost dovoluje vyřizovat více než 95 procent ze zadaných objednávek u traktorů ihned a u sklízecích mlátiček dokonce z více než 98 procent! Pokud je náhradní díl objednán do 16 hodin, je díky rozvozu přes noc již následující den nejpozději do 7 hodin ráno u obchodníka. V období sklizně jsou pracovníci firmy k zastižení sedm dnů v týdnu po celých 24 hodin.*

Více informací přinese Mechanizace zemědělství 12/2016.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down