05.01.2017 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nástavba pro svahové nosiče nářadí

Zajímavou novinkou, prezentovanou na stánku firmy Zunhammer v průběhu veletrhu EuroTier 2016 v Hannoveru, byla nástavba s označením KARL. Ta je určena pro využití na svahových nosičích. Dovoluje využít tyto univerzální energetické prostředky i k precizní aplikaci kejdy v podhorských a horských oblastech jako „mini samojízdné aplikátory“.

S objemem 3000, 3500, resp. 4000 l se KARL hodí pro nosiče značek Reform a Aebi. Samozřejmostí je velmi nízko uložené těžiště. Součástí nástavby je čerpadlo s plynulou regulací výkonu a s možností počítačového řízení, dále může firma Zunhammer zařízení osadit i ovládáním pomocí ISOBUS či senzorem VAN-Control 2.0. Aplikátor může být v provedení se záběrem šesti nebo devíti metrů. První dva takto osazené svahové nosiče již pracují v jižním Tyrolsku na extrémně svažitých pozemcích.

Nástavba firmy Zunhammer v novém provedení byla k vidění i v nedaleké expozici firmy Holmer. A to rovnou na nosiči nové generace Terra Variant 585. Nástavba disponuje optimalizací proudění kejdy díky například uvnitř nádrže uloženému vedení. Díky použití nejmodernějších materiálů se firmě Zunhammer podařilo ještě dále snížit hmotnost nástavby, takže se celý stroj vyznačuje velmi dobrou měrnou výkonovou hmotností.

Tradiční předností firmy Zunhammer jako rodinného výrobce, specializovaného ve svém oboru, zůstává schopnost vyjít vstříc konkrétním potřebám každého zákazníka.*

Více informací v týdeníku Zemědělec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down