23.03.2017 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Rozvoj v technice na ochranu rostlin pokračuje

Firma LEMKEN pokračuje v rozvoji v oblasti své techniky na ochranu rostlin. Na začátku roku 2016 otevřela zcela nově vybudovaný závod ve městě Haren a poté následovalo úspěšné uvedení nové generace tažených postřikovačů Vega na trh. Nyní přechází tento rodinný výrobce do další fáze rozvoje – bylo zřízeno osm dalších míst pro inženýry v oblasti vývoje a testování postřikovačů. Kromě toho nyní platí ochrana rostlin jako oblast se samostatnou zodpovědností, kterou od 1. února vede Iljan Schouten (věk 41 let).

Tento muž z Nizozemska odpovídá za produkci a za produktový management i marketing v oblasti techniky na ochranu rostlin v závodě v Harenu, kde pracuje 59 zaměstnanců. V současnosti se tam vyrábí vedle nejmodernějších modelů řady Vega také postřikovače osvědčených řad Albatros a Primus, dále nesené stroje Sirius a čelní zásobník Gemini. Schouten zároveň přejímá odbornou zodpovědnost za vývoj, prodej a servis polních postřikovačů.

Iljan Schouten má za sebou již řádné zkušenosti. Pracoval po dobu více než patnácti let na vedoucích pozicích v marketingu a produktovém managementu, z toho posledních šest let pro oblast postřikovačů, rozmetadel minerálních hnojiv a elektroniky.

Vysokou prioritu přitom má vývoj samojízdného postřikovače. Za tím účelem uzavřela firma LEMKEN strategické partnerství s firmou Bräutigam. Firma Bräutigam je specialistou na vývoj a výrobu samojízdných strojů a nosičů nářadí; v rámci strategického partnerství bude zodpovědná za dodávky podvozků a kabin. Technologie pro aplikaci postřikových látek pak bude pocházet z dílny firmy LEMKEN.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down