19.04.2017 | 05:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Traktory s jednotným designem a komfortní výbavou

Každý příznivec traktorů značky Deuz-Fahr si přišel na své v expozici na veletrhu SIMA. Přechod na nový design vnuknul těmto traktorům líbivý moderní vzhled a o pozornost odborné veřejnosti se zasloužily také inovace v oblasti ovládání, pohonu a pojezdu. V plné míře to platí o nové Sérii 6.

Traktory Série 6 jsou koncipovány pro univerzální využití. Celkem dvanáct modelů ve výkonovém rozpětí od 156 do 226 k má celkem tři možné varianty převodovky a další možnosti výbavy, s nimiž lze traktor vyrobit podle přání konkrétního uživatele. Komfortní kabiny MaxiVision vystavených traktorů 6185 RCShift a 6215 RCShift byly stále obsazené návštěvníky. Ale není to jenom nové informační centrum a nová loketní opěrka s joystickem MaxCom, které činí tyto traktory zajímavými. Pro ještě vyšší pohodlí za jízdy jsou vybaveny novým adaptivním systémem odpružení, a mnoho úkonů za jízdy odebere řidiči nový systém plně automatického řazení při zatížení RCShift. Dále mohou být tři modely Série 6 objednány i v provedení s plynulým pojezdem TTV a třetí možností je mechanická převodovka Powershift. Vystavený model 6215 RCShift získal cenu za nejlepší design roku 2017 v soutěži Tractor of the year 2017.

Směrem nahoru je v sortimentu značky Deutz-Fahr usídlena Série 7, kterou výrobce uvedl v loňském roce na trh také v novém provedení. Zahrnuje dvojici modelů s výkonem motoru 226 a 246 k. Výše uvedené moderní ovládání mají tyto traktory rovněž a mohou také pracovat s nejmodernějšími systémy precizního zemědělství.  A na stánku nechyběl ani v současnosti nejvýkonnější sériově vyráběný traktor Deutz-Fahr, model 9340 TTV. Pod odklopenou kapotou bylo možné si prohlédnout detaily na motoru Deutz-TTCD s objemem 7,8 l a výkonem 336 k.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství 6/2017.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down