20.04.2017 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Víceúčelové návěsy mají nový model

Firma Pöttinger je uznávaným výrobcem samosběracích návěsů. Nabízí ucelený sortiment vozů, které je možné vybavit tak, aby vyhovovaly požadavkům každého zákazníka. V sortimentu má skoro 60 modelů samosběracích návěsů, ať pro podhorské podmínky, tak pro nížiny s úrodnými půdami a vysoce intenzivním zemědělstvím. Pöttinger je se svými návěsy aktivní na trzích ve všech zemích, od severní až po jižní Evropu a od Ameriky až po Asii.

Víceúčelové návěsy střední třídy mají označení Torro Combiline. Pöttinger jejich sortiment nyní obohacuje o nový model Torro 5510 Combiline. Uvedená modelová řada představuje profesionální modely vozů s kompaktními rozměry, které mohou dobře pracovat i v omezených prostorech či přesouvat se úzkými vjezdy mezi pozemky. Přitom jsou tyto návěsy osazovány výbavou vozů Jumbo.

Také nový návěs Torro 5510 Combiline disponuje osvědčeným řezacím ústrojím Powercut se 45 integrovanými noži. Tím dosahuje teoretické délky řezanky 34 mm. O sběr píce se stará sběrač se šesti řadami prstů a výkyvným provedením.

Nosník EasyMove je možné na přání osadit noži s dvoustranným nabroušením Twinblade. Interval výměny nožů je prodloužen na dvojnásobek a řidič traktoru proto nemusí s sebou vozit náhradní sadu nožů. Odjištění nožů se provádí centrálně a jako prověřený produkt firmy Pöttinger se tento systém vyznačuje spolehlivým fungováním.

Nová řada návěsů Torro Combiline nabízí o dvacet procent vyšší průchodnost než dosavadní stroje. Také nový model disponuje vpředu sníženým podlahovým dopravníkem a může být v krátké době a jednoduše přestaven ze sběru píce na řádku na kombinovaný provoz, tedy pro odvoz hmoty od řezačky.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down