28.04.2017 | 09:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová diagonální pneumatika

Michelin představuje novou zemědělsko-průmyslovou pneumatiku pro kolová rypadla. Michelin Power Digger s rozměrem 10,00-20 je diagonální pneumatika určená především pro práci na staveništích. Aby zaručila maximální stabilitu, protože se na různorodém, často nestabilním povrchu otáčí až o 360°, disponuje větším množstvím dezénových bloků, které jsou vícesměrové a propojené četnými můstky.

V porovnání s konkurenčními pneumatikami jsou bočnice pneumatiky Michelin Power Digger silnější a díky tomu i odolnější vůči poškození. Dvě vrstvy kostry navíc a rovnoměrné rozložení pryže na běhounu chrání plášť  před oděrem a poškozením.

Pneumatika využívá inovativní technologii  - diamantový dezén, která byla úspěšně použita u plášťů Michelin BibLoad. Šestiúhelníkové dezénové bloky a diagonální konstrukce Michelin zaručují rovnoměrné opotřebení běhounu v průběhu celé životnosti pneumatiky.

Michelin Power Digger má index nosnosti 162A2/147B, který je vyšší než u konkurenčních pneumatik. Na pláště Michelin Power Digger se stejně jako na všechny zemědělské a zemědělsko-průmyslové pneumatiky vztahuje doživotní záruka (do 10 % zbývající hloubky běhounu).

V současné době využívá 80 % kolových rypadel pláště ve dvoumontáži. Pneumatika Michelin Power Digger představuje pro tento typ strojů ideální řešení. V prodeji bude od června 2017.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down