17.08.2021 | 06:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Hadice, těsnění nebo nové dopravníky

Jednou z vystavujících firem na výstavě Naše pole v Nabočanech byla společnost GUMEX, spol. s r. o., ze Strážnice na Moravě, jejíž pobočky najdeme také v Brně, Praze a Hradci Králové. Rodinná firma s tradicí od roku 1994 působí již patnáct let díky dceřiné společnosti GUMEX SK, spol. s r. o., i na Slovensku.

Společnost GUMEX nabízí celou řadu produktů a služeb pro průmysl i zemědělství:

- Velmi široký je sortiment hadic. Zahrnuje hadice pro kapaliny, plyny, sypké látky či potraviny a nechybí ani sací hadice. Vlastní hadice doplňuje nabídka příslušenství, různých spojek, šroubení a chrániček. Často zákazníci požadují také výrobu hadice přesné délky a její osazení koncovkami.

- Nabídku plochých materiálů tvoří široká škála těsnicích pryží, polyuretany, teflony, ale také mikroporézní pryž nebo elastony ve formě technické plsti či tlumicích desek.

-Téměř každého uspokojí také sortiment profilované pryže, ať již v podobě porézních či pryžových profilů, včetně samolepicích, dodávaných v metráži nebo těsnicích profilů s kovovou výztuhou Pireli.

- Pro zemědělce je velmi zajímavou službou také nabídka dopravníkových pásů z různých materiálů. Výrobní oddělení společnosti GUMEX provede přípravu, následnou montáž i servis dopravníkových pásů všech běžných šířek a délek. Na dopravníkové pásy lze navařit unášeče, vodicí klínky nebo boční vlnovce. Speciální kategorií jsou elevátorové dopravníkové pásy, na které GUMEX vyrábí i kovové korečky. Pásy mohou být určeny jak pro různé výrobní linky, tak například pro dopravu mezi sily či pro jejich plnění.

- Z velmi širokého sortimentu jmenujme ještě pryžové a plastové průmyslové podlahoviny a rohože, protihlukové izolace včetně jejich úpravy na míru nebo protiprůvanové fólie do vrat a průchodů a jejich montáž.

Při zpracování některých materiálů GUMEX využívá vodní paprsek, řezací nebo frézovací plotry, popřípadě frézky na plasty. Pomocí laminovačky lze vyrobit různá samolepicí těsnění.

V současné době společnost GUMEX eviduje více než dvanáct tisíc zákazníků, mezi nimiž jsou jak firmy, tak živnostníci.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down