Předvádění v tvrdých podmínkách

Společnost Agrotech HK uspořádala ve spolupráci se ZS Kratonohy, a. s., na začátku července polní den s aktivními ukázkami práce zemědělské techniky. Odborná veřejnost si mohla prohlédnout práci jednotlivých strojů na zpracování půdy a setí, navíc s odborným komentářem a možností porovnat výsledky práce jednotlivých kypřičů, podmítačů a podrýváků přímo na jednom pozemku.

Hlavním smyslem celé akce bylo představit návštěvníkům v aktivních ukázkách výrobní program společností Köckerling a Maschio Gaspardo, stěžejních značek strojů na zpracování půdy a setí v nabídce firmy Agrotech HK, společnosti působící na trhu se zemědělskou technikou od roku 2005.
Některé stroje, a to i dalších značek z portfolia společnosti, organizátor akce vystavil pouze pasivně, většinu však aktivně předvedl na přilehlém pozemku. Na závěr celého dne pak proběhlo školení obsluh strojů, které pokračovalo odbornou diskusí.
Za zmínku stojí i traktorová technika, vždyť žádný závěsný stroj by bez traktoru na pole nevyjel. V agregaci s jednotlivými stroji se vystřídaly traktory John Deere, Fendt a Challenger. Zástupci společnosti Agromex pak stroje Fendt a Challenger v krátkosti také představili.

Plné pole techniky
A jakouže to techniku Agrotech HK přivezl? Byly to především stroje na zpracování půdy a setí Köckerling a Maschio Gaspardo, dále postřikovací a drenážní stroje Agrio zastoupené samojízdným postřikovačem Dino a neseným čističem drenáže, aplikační cisterna Wienhoff či mulčovače Elho. Výstavu doplňovaly ukázky různých pracovních orgánů, především pro radličkové stroje.
Pro příznivce automobilové techniky byla připravena také trojice vozů Kia, v nichž se mohli zájemci projet po okolí při zkušebních jízdách.*

Celý článek si přečtete v týdeníku Zemědělec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down