31.03.2022 | 08:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pneumatiky pro velké řady traktorů

Zemědělské pneumatiky Continental jsou nyní dostupné i pro velké řady traktorů John Deere. Společnost Continental dodává firmě John Deere zemědělské pneumatiky TractorMaster a Tractor85 pro traktory řady 7R a 8R.

Continental dodává do továrny John Deere ve Waterloo ve státě Iowa pneumatiky z produktových řad TractorMaster a Tractor85 od listopadu 2021. Pneumatiky jsou určeny pro velké traktory John Deere 7R a 8R, které se prodávají na globálních trzích. Produktová řada pneumatik Continental se tak rozšiřuje na velikost pneumatik přesahující dva metry a až do průměru ráfku 50''.

V roce 2019 začala společnost John Deere používat pneumatiky Continental na traktory vyráběné v jejich továrně v německém Mannheimu. Díky nové dohodě se společností John Deere o dodávkách zemědělských pneumatik TractorMaster a Tractor85 do amerického výrobního závodu John Deere, rozšiřuje Continental svou přítomnost v mezinárodním obchodu s velkými traktory.

Všestranné pláště pro farmáře

Pneumatiky TractorMaster a Tractor85 zastupují v portfoliu firmy Continental univerzální všestranné zemědělské pneumatiky. Díky technologii “d.fine lug” je kontaktní plocha dezénu větší než u standardních pneumatik. Velké překrytí záběrových žeber přináší komfortní jízdu a menší vibrace. Díky další nové technologii “n.flex” jsou pneumatiky stabilní a odolné proti poškození kostry.

Zemědělské pneumatiky TractorMaster a Tractor85 jsou tak velmi vhodné pro použití v různých půdních podmínkách. Díky flexibilní nylonové kostře poskytují farmáři nejlepší možnou podporu při jeho práci, ať už na poli nebo na silnici.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down