15.06.2023 | 08:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Den otevřených dveří na Třebíčsku

Koncem dubna se konal ve středisku společnosti AGRI CS ve Slavicích nedaleko Třebíče den otevřených dveří. Ten byl současně první akcí pro veřejnost v tomto středisku, které bylo otevřeno před více než rokem. Společné setkání se tak neslo v duchu oficiálního představení nového střediska v regionu.

Loni otevřené středisko slouží zákazníkům společnosti AGRI CS hospodařícím v regionu Třebíčska, Blanska, Žďáru nad Sázavou a Znojemska. Tým prodejců a servisních techniků jim poskytuje profesionální služby a poradenství při nákupu zemědělské techniky a jejím servisu.

Na návštěvníky čekaly na venkovní ploše stroje z nabídky firmy AGRI CS. Seřazeny zde byly traktory Case IH a Steyr, které doplňovala sklízecí mlátička Case IH a manipulační a stavební technika Case. Závěsnou techniku zastupovaly lisy Case IH, stroje na zpracování půdy a setí Sumo, rozmetadlo minerálních hnojiv DCM, dopravní technika Molčík, cisterna Pichon a v neposlední řadě technika na sklizeň píce SIP nebo zástupce mulčovačů Tehnos. 

Dopolední blok byl vyčleněn pro prezentaci nových technologií a služeb, způsobům přechodu na precizní zemědělství a představení techniky z portfolia firmy AGRI CS. Poté si mohli návštěvníci prohlédnout vystavenou techniku a debatovat se specialisty ze střediska ve Slavicích i z centrály v Hustopečích u Brna. 

Více v červnovém Farmáři.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down