11.10.2023 | 06:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pět produktů značky Case IH, nominovaných na ocenění Farm Machine 2024

Ocenění Farm Machine 2024 je otevřené produktům z celého odvětví zemědělství. Specializuje se na ty produkty, které vlastníkům přinášejí nejvýraznější zvýšení produktivity. Svých pět přihlášek do této soutěže má i značka Case IH. V poli 35 strojů, přihlášených do užšího výběru, napříč 12 kategoriemi strojů, je všech pět strojů Case IH již finalisty soutěže.

Jedná se o finalisty v kategorii XL. Ať traktor o vysokém výkonu, či střední třídy nebo kompaktní traktor a kombajn, představuje pět přihlášek Case IH významné zastoupení této značky v mezinárodní soutěži. Vítězové budou vyhlášeni 14. listopadu na mezinárodním veletrhu Agritechnica 2023 v německém Hannoveru.

Kromě toho jsou všechny stroje nominovány na cenu Audience Choice Award. Hlasování o tomto ocenění je možné na internetové adrese www.farmmachine.eu/en/ a bude probíhat od 9. října do 11. listopadu 2023. Každý zájemce může hlasovat pro svůj oblíbený produkt jednou denně v tomto období.

Nominace na toto ocenění napříč kategoriemi a produktovými řadami ukazují, jak všestranné a hodnotné stroje značka Case IH zemědělcům poskytuje, a to nejen v Evropě, ale po celém světě.

Na ocenění jsou nominovány následující produkty:

- Quadtrac 715 AFS Connect: Dosud nejvýkonnější traktor Case IH. Nový motor FPT Industrial poskytuje maximální výkon 778 k/572 kW. Quadtrac 715 dovoluje dosahovat významného pokroku ve vyšším pracovním tempu a provádění operací v ideálním čase, a to i v náročných pracovních podmínkách.

- Farmall 75C Electric: Elektrický traktor Farmall 75C je dalším vývojovým krokem legendární řady Farmall. Nabízí výkon na úrovni modelu se vznětovým motorem, ale s delší životností a s nižšími náklady. Traktor s nulovými emisemi může odvádět různé práce – ať už se jedná o údržbu vinic, sklizeň pícnin, práce ve stáji anebo manipulace. Může pracovat nepřetržitě po dobu čtyř hodin, pak je možné rychlonabíjení. Výroba traktoru Farmall 75C Electric má být zahájena v prvním kvartálu roku 2024.

- Řada kombajnů Axial Flow 160: Díky schopnostem automatizace poskytují kombajny Case IH řady Axial Flow 160 vysokou kvalitu sklizně i s méně zkušenými obsluhami. Zvýšená produktivita, pohodlí obsluhy a snadné použití jsou hlavní benefity.

Nový model v řadě Optum CVXDrive

- Optum 340 CVX Drive: Nový traktor nabízí výkon až 340 koní pro vyšší produktivitu a efektivitu. Poskytuje rozšířenou všestrannost a kompatibilitu, ISOBUS Class 3 je modernizován a umožňuje, aby nářadí zasílalo povely na traktor pro automatické ovládání specifických funkcí traktoru.

- Puma 260 CVX Drive s AFS Connect: Sportovní zbrusu nový design kabiny přináší optimální pohodlí a snadné použití, včetně o 8 % většího vnitřního prostoru pro nohy a hlavu. Další benefity je snížení hladiny hluku na 66 dB(A) a o 11 % větší plocha prosklení pro lepší výhled a bezpečnost.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down