11.10.2023 | 09:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová vlaková loď Massey Ferguson

Společnost Massey Ferguson s hrdostí oznamuje, že na veletrhu Agritechnica v Hannoveru dne 12. listopadu v 8:30 hodin na stánku MF (hala 20, stánek A27) se uskuteční premiéra zcela nové vlajková lodi v segmentu traktorů a představí se řada MF 9S. Půjde o nejvýkonnější traktor, jaký kdy byl vyroben v továrně Beauvais ve Francii. Nová vlajková loď již byla vybrána mezi finalisty respektované soutěže Traktor roku 2024

Nová éra

Nový traktor, který představuje novou éru a kombinuje nejvyšší výkon s všestranností, tak aby splňoval rozmanité potřeby moderního zemědělství po celém světě.

Nová prostorná kabina zajišťuje obsluze pohodlí při práci. Už ve standardu má traktor specifikaci MF Exclusive, která poskytuje vysokou úroveň komfortu, snadného ovládání a konektivity.

S tímto traktorem Massey Ferguson také zavádí novou úroveň automatizace. Vybaveni nejmodernějšími technologiemi budou moci operátoři plně využívat inteligentní zemědělské techniky pro zvýšení přesnosti a výkonnosti, což povede ke zlepšení udržitelnosti.

Traktor postavený na robustním podvozku je vybaven výkonnými předními a zadními závěsy a vysoce výkonnou hydraulikou pro manipulaci a ovládání široké škály nářadí. Všestranná konstrukce je ideální pro pohon velkých zařízení na poli i pro bezpečnou a hospodárnou přepravu těžkých nákladů na silnici.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down