28.10.2023 | 07:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Na veletrhu Agritechnica 2023 bude Centrum chytrého zemědělství

Na podzimním mezinárodním veletrhu Agritechnica 2023 představí německá zemědělská společnost DLG v hale 9 speciální expozice na téma "Smart Farming". Může tam být každý, kdo se chce dozvědět o nejnovějších technologiích a vývoji v této oblasti. Vybraní vystavovatelé, kteří se zaměřují na automatizaci a konektivitu v zemědělské výrobě, představí svá řešení inteligentního zemědělství pro efektivitu a udržitelnost.

Pod pojmem "chytré zemědělství" se skrývají technologie, které automatizují práci na farmě a tím zemědělcům usnadňují práci. Mnoho zemědělských podniků již rozpoznalo výhody inteligentního zemědělství a využívá digitální technologie, jako jsou inteligentní stroje, navigační systémy a senzory, stejně jako systémy řízení farmy.

Pro efektivní nasazení techniky

Řešení inteligentního zemědělství usnadňují efektivní využívání provozních zdrojů, snižují počet pracovních kroků, pomáhají s řízením farmy, optimalizují produkci plodin pro místní podmínky a v neposlední řadě pomáhají manažerovi farmy činit správná rozhodnutí. Živé ukázky výměny dat mezi stroji a technologiemi inteligentního zemědělství ukážou v průběhu veletrhu Agritechnica 2023 některé z reálných aplikací.

Ukázky se budou týkat:

Softwarová řešení pro výměnu dat mezi stroji nebo mezi stroji a kanceláří, jako je automatická dokumentace polních prací nebo přenos map hnojiv a výsadby do chytrého nářadí.

Jak implementovat Smart Farming na farmě, včetně živých ukázek nastavení systémů řízení farmy na zemědělských strojích krok za krokem.

Kromě toho budou zkušení profesionálové z oblasti chytrého zemědělství spolupracovat s návštěvníky, aby zjistili aktuální stav digitalizace na svých farmách a definovali další kroky k nové digitální podpoře.

DLG Spotlight "Smart Farming" na veletrhu Agritechnica 2023 představí inovativní a podnětná řešení v komplexním formátu.

Akce DLG Spotlight "Smart Farming" se účastní tito vystavovatelé:

Odborní partneři: DKE a Höxter University of Applied Sciences.

Technologie: stroje Rauch, Deutz-Fahr a Kubota.

Další účastníci:    

    Skymaps

    Ifen

    VisibleFarm

    CCI

    Agrarmonitor

    Geo-concept

    Bosch

    MyEasyFarm

    Hagedorn Software

Aktuální seznam vystavovatelů je k dispozici online na adrese https://bit.ly/smart-farming-agritechnica.

*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down