23.10.2023 | 07:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nejmenší Vredo v agregaci s Rebellem

Při praktické ukázce aplikace kejdy na výstavě Den Zemědělce byly představeny tři samojízdné aplikátory kejdy. Třetím z nich byl aplikátor Vredo VT4556 nizozemského výrobce.

Vredo je přední světový výrobce zemědělské techniky. Standardní výroba společnosti Vredo zahrnuje zejména stroje na přísev, řezací filtry, aplikátory kejdy a samojízdnou techniku. Výrobce si kompletně zajišťuje vývoj i výrobu všech těchto produktů.

Malý, ale výkonný

Společnost P & L, spol. s r. o., přivezla do Kamene nejmenší samojízdný aplikátor Vredo VT4556 s nádrží o objemu 19,5 m3. Aplikátor pohání motor Scania o výkonu 450 k prostřednictvím vlastní hydromechanické převodovky. Předváděný stroj měl podvozek osazený čtyřmi koly s pneumatikami širokými 1050 mm, vybavenými regulací tlaku. Stejně jako předchozí aplikátory i Vredo VT4556 může pracovat v různých jízdních módech včetně psího kroku. Čerpadlo Vogelsang plní nádrž rychlostí 9000 l/min. Pro ukázku byl stroj osazen diskovým aplikátorem Köckerling Rebell -classic- s pracovním záběrem 6 m. Kromě tohoto modelu výrobce ještě nabízí čtyřkolový model s nádrží o objemu 21 m3 a největší na třínápravovém podvozku s objemem nádrže 32 m3. Vzhledem k tomu, že výrobce Vredo přechází na technologie John Deere, lze stroje osadit kompletním systémem John Deere od navigací přes N-senzor až po okyselování kejdy či variabilní dávkování. 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down