LEMKEN je váš partner pro hospodaření na nové úrovni

Pod takovým heslem zve příznivce na svůj stánek na veletrhu Agritechnica 2023 firma LEMKEN. Stánek bude pojatý nově, velmi prostorný a nabitý zajímavými stroji i četnými novinkami, které budou odtajněny až tam.

Zemědělci naleznou své oblíbené stroje na zpracování půdy, setí a ochranu rostlin v blankytně modré barvě v hale 11 na stánku A 43. Návštěvu pak mohou vzít zkraje a hned začít pluhy.

Sedm stanovišť věnováno pluhům

Pluhům a jejich příslušenstvím (hlavně hrudořezům) bude věnováno dohromady sedm stanovišť. Nesené pluhy budou k vidění ve třech exemplářích včetně nejsilnější varianty LEMKEN Juwel 10 M V U, určené pro velké traktory až 450 k a do těžkých podmínek. Na samostatném informačním stánku se dozví každý zájemce informace o pluhu LEMKEN pro Carbon Farming, který má jako jediný svého druhu orební tělesa se střídavou hloubkou záběru. Každé druhé těleso zasahuje do podloží tak, aby docházelo k dlouhodobé fixaci oxidu uhličitého v půdě.

Nový menší Koralin

Mezi hrudořezy LEMKEN se představí novinky, stejně tak i mezi podmítači a kypřiči. Můžeme zmínit například nové provedení stroje pro ultramělké zpracování strniště hned za mlátičkou LEMKEN Koralin 9/660 KUA v neseném provedení, menšího brášku velkého stroje Koralin 9/840 KUA o záběru 8,4 m. Pro Koralin 9/660 KUA postačují traktory o výkonu 231-330 k.

Širokozáběrové přesné secí stroje

Oblast zpracování půdy před setím otevřou tři exempláře rotačních bran Zirkon 8 a 12. Stálice se pak blýsknou mezi secími stroji LEMKEN včetně rozděleného uspořádání se secí lištou OptiDisc 25/600 K o záběru šesti metrů a čelně neseného zásobníku Solitair 23+. Na další zastávce bude čekat novinka a pak i přesný secí stroj Azurit 10. Určitě zajímavý bude nový přírůstek do přesných secích strojů, širokozáběrový model Equalizer CII s velkokapacitním vozem pro hnojivo.

Nové prutové brány Thulit pak otevřou oblast techniky pro mechanickou kultivaci porostů. Mezi plečkami bude k vidění i plečka pro kultivaci v řádcích IC-Weeder AI, využívající umělou inteligenci. Nebude chybět ani stanoviště, věnované konceptové studii Combined Powers a novinkám z digitálního světa iQblue.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down