06.11.2023 | 01:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Köckerling bude na Agritechnice

Společnost Köckerling má na výstavu Agritechnica přichystáno několik novinek. Tou první je podmítač Allrounder -flatline- 500, který je určen pro extrémně přesné zpracování půdy a zapravení organického materiálu a zároveň nabízí vynikající kopírování povrchu obdělávané plochy a udržení pracovní hloubky i když pracuje velmi mělce. Vybaven je k tomu čtyřmi pevnými předními opěrnými koly a dvojitým válcem STS. Pracovní hloubku lze nastavit hydraulicky ze sedadla traktoru a lze i upravovat kdykoliv i během práce.

Eco Allrounder 700

Druhou novinkou je Eco Allrounder 700, jenž je určen pro ekologické i konvenční zemědělství. Primárním úkolem stroje je celoplošné zpracování půdy a jeho výhodou je konstrukce bez válce, takže nedochází k opětovnému utužení půdy, a tím i posečených rostlin.

Allrounder -profiline- 1270

Třetím inovovaným Allrounderem je Allrounder -profiline- 1270, který je určen pro velké farmy a nabízí velký pracovní záběru. Stroj je určen pro mělké zpracování půdy a je vybaven robustními pružinovými radlicemi. Díky úzké rozteči prstů 166 mm a různým typům hrotů (např. hrot na husí nožky 220 mm) je Allrounder -profiline- 1270 vhodný pro širokou škálu úkolů, včetně kultivace strniště, přípravy půdy pro setí, mechanického hubení plevele a mnoha dalších.

Novinky u řady Vector

Stroje řady Vector mohou být nyní vybaveny novým dvojitým TT válcem s průměrem 520 mm. Válec je určen zejména pro Vectory, které pracují farmách s těžkými a středně těžkými půdami a jeho výhodou je lepší drobení. T-profil válce vyplňuje boky půdou a díky ostřejšímu úhlu proniká hlouběji do půdy, čímž zvyšuje její utužení. Díky přilnutí k T-profilu zůstává povrch otevřený i za vlhka.

Nový výsevní orgán

Secí stroj Ultima CS má k dispozici nový výsevní orgán. Doposud byla vybavena dláty o šířce 60 mm, ale nyní je k dispozici i nový výsevní orgán TC, který je velmi úzký.  Zvláštností nového dláta TC je fakt, že se při setí téměř nepohybuje půda. Dláto TC o průměru 15 mm otevírá pouze velmi úzkou štěrbinu, do které se ukládá osivo.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down