17.11.2023 | 10:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Firma Wielton představuje nové rozmetadlo hnoje

Na veletrhu Agritechnica 2023 vystavuje svou techniku také firma Wielton. Kromě dvounápravového přívěsu na balíky PRS-2S/S12S o užitečné hmotnosti 11 500 kg a návěsu na podvozku tandem PRC-2HP/W18WB se Wielton chlubí ještě novinkou: rozmetadlem hnoje PRC-1/RO.

Nové jednonápravové rozmetadlo firmy Wielton o hmotnosti 4450 kg má užitečnou hmotnost 12 000 kg. Objem korby činí 10,4 krychlového metru. Kónické tvarování postranic usnadňuje vyložení materiálu. Přední čelo má průhledové okno.

Propracovaná nástavba

Posun materiálu k rozmetacímu ústrojí zabezpečuje podlahový dopravník s dvojicí řetězů o průměru každého článku 16 milimetrů. Rozmetací ústrojí je tvořeno dvojicí vertikálních rozdružovacích válců a deflektory s hydraulickým ovládáním. Každý ze dvou deflektorů se nechá ovládat samostatně. Nástavba má v horní části ochrannou konstrukci proti poškození manipulační technikou ze dřeva. Všechny části z oceli mají speciální lakování pro zvýšení ochrany proti korozi.

Robustní podvozek

Podvozek rozmetadla tvoří speciální konstrukce ze svařované oceli. Náprava od výrobce ADR je nastavitelná ve třech polohách. Dovoluje maximální rychlost jízdy 30 km/h a obuta je do pneumatik s rozměrem 650/75/R32. Odpružená oj je oblíbený prvek z návěsů Wielton pro zvýšení pohodlí za jízdy.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down