03.11.2023 | 07:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

V Žamberku se také předvádělo

Společnost AgroKonzulta Žamberk spol. s r. o. uspořádala na začátku listopadu tradiční den otevřených dveří ve svém středisku v Žamberku. Na pozvané hosty z řad zákazníků, studentů odborných škol a příznivců zemědělské techniky čekal zajímavý program.

V teoretickém dopoledním bloku se návštěvníci seznámili s novinkami z oblasti ochrany a výživy rostlin, možnostmi využívání dotačních příležitostí nebo s informacemi o současné nabídce traktorů Deutz-Fahr (s výkonem od 50 do 240 k), a akčním financování těchto strojů. A jak je v Žamberku zvykem, nechybělo detailnější představení vybrané značky z portfolia AgroKonzulty. Letos to byla technika Siloking.

V letošním dni otevřených dveří AgroKonzulta návštěvníkům představila v praktických ukázkách zajímavé novinky, například širokozáběrovou mulčovací kombinaci Müthing, která v České republice ještě nemá ani prvního majitele. Proto si ji také pořídila jako demo stroj, který bude zemědělcům ve Východočeském kraji předvádět téměř na desítce míst. Stejně tak byl představen nový typ cisterny Jeantil s novým odpružením a novým botkovým aplikátorem Vogelsang. Praktických ukázek se zúčastnila i souprava značky Güttler pro ošetřování travních porostů.

Více v týdeníku Zemědělec.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down