02.12.2023 | 07:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Brantner představil v Hannoveru nové rozmetadlo a další stroje

Vhodnou inspiraci k modernizaci aplikační a dopravní techniky v podniku mohl získat každý zemědělec při návštěvě stánku firmy Brantner na veletrhu Agritechnica 2023.  Stánek se nacházel v hale č. 4 a představil zajímavý průřez výrobním sortimentem.

Veletrh Agritechnica využila firma Brantner k prezentaci své čerstvé novinky, rozmetadel hnoje řady Power-Spread Pro+. Konstrukce využívá dlouholetých zkušeností výrobce s vývojem rozmetadel. Rozmetadla této řady poskytují celkovou dovolenou hmotnost 18 až 24 tun.

Rozmetadlo na 13,5 tuny hnoje

Na stánku bylo k vidění rozmetadlo Brantner TA 24078 PSP Power-Spread Pro+ s celkovou dovolenou hmotností 24 tun. Užitečná hmotnost činí 13,5 tun. Rozmetadlo využívá hřídele pohonu z vysoce pevné oceli s přetěžovací spojkou a volnoběžkou. Základní bočnice korby jsou vysoké 1200 milimetrů a u vystaveného stroje byly doplněny o nástavky o výšce 500 milimetrů. Rozmetací ústrojí CSP2-2 pracuje s dvojicí horizontálních rozdružovacích válců, poháněných kloubovými hřídeli  Walterscheid, a stolem s rozmetacími talíři o průměru 1000 milimetrů. Na pravé straně měl vystavený stroj možnost hydraulicky ovládaného hraničního rozmetání.

 Pohodlná jízda po poli i po cestě

Velkým nákladům odpovídá i kvalitní a robustní podvozek s nápravami BPW 410 x 180 milimetrů. O komfortní jízdu je postaráno systémem hydraulického odpružení náprav i tažné oje. Ovládací ISOBUS terminál informuje obsluhu nejen o počtu fůr, ale díky ISOBUS kompatibilnímu systému vážení i o hmotnosti každé fůry i hmotnosti celkové.

V líbivém černém lakování se na stánku představil návěs s korbou Power-Tube Plus TA20053. Jeho tandemový podvozek měl opět pneumatický systém odpružení. Návěsy této řady vyrábí Brantner s objemem ložné plochy 12 až 27 krychlových metrů a s celkovou hmotností 8 až 34 tun.*

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down