08.12.2023 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Tradiční setkání nejen se zákazníky

Předvánoční čas je obdobím dnů otevřených dveří a setkávání prodejců se svými zákazníky, přáteli a obchodními partnery. Nejinak tomu bylo v případě firmy UNIMARCO a. s. Ta uspořádala na sklonku loňského roku tradiční setkání, netradičně po dobu tří dnů. Každý zájemce si tak mohl lépe vybrat vhodný termín návštěvy. Na hosty čekalo příjemné zázemí s bohatým občerstvením a vystavenými potravinářskými stroji, na venkovní ploše byla seřazena zemědělská a komunální technika z portfolia prodejce.

Pravidelné předvánoční setkávání se zákazníky a obchodními partnery má ve společnosti UNIMARCO tradici od roku 1992 a s výjimkou dvou „covidových“ let se koná pravidelně. „Finanční i provozní výsledky máme v roce 2023 lepší než v tom loňském, dařilo se nám jak v oblasti zemědělské techniky, tak v oblasti nápojové techniky,“ konstatuje předseda představenstva Robert Mladenov a pokračuje: „Dobře se jeví i začátek příštího roku, minimálně polovina vystavených strojů v rámci dnů otevřených dveří již má své majitele a čeká na předání.“   

A jak si vedly jednotlivé značky? „Dobře si v letošním roce vedla aplikační technika Hardi. Své zákazníky si našly také traktory a komunální technika značky Kubota.“ A prodejní úspěchy zaznamenala společnost UNIMARCO i u dalších značek. Navíc se zákazníci v blízké budoucnosti dočkají některých faceliftů a nových modelů, ale i značek.

Víno, pivo, drinky, minerálky

Říká se, že pro stabilitu každé společnosti je vhodné rozdělit své působení na více činností. V případě společnosti UNIMARCO jsou tou druhou nohou technologie mířící do potravinářství. Tradiční značkou spojenou s firmou UNIMARCO je italský prémiový výrobce GAI. Ten nabízí plničky, etiketovačky a další stroje pro technologie plnění vína do lahví. Tento sortiment pro vinaře je v portfoliu firmy UNIMARCO již od roku 1991. Mladším, dynamicky se rozvíjejícím trhem, jsou pak technologie GAI pro plnění do plechovek. A právě v této slibně se rozvíjející oblasti, slaví firma UNIMARCO také nejeden úspěch. 

Celý článek vyjde v týdeníku Zemědělec.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down