23.12.2023 | 07:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Case IH byl oceněn hodnotnou cenou za vynikající technické inovace

Americká společnost zemědělských a biologických inženýrů (ASABE) ocenila společnost Case IH za vynikající zemědělské inovace napříč produktovými řadami oceněním AE50. Toto ocenění si vysloužily traktory Steiger 715 Quadtrac, kolové tahače Steiger 425-645 modelového roku 2024, systém AFS Furrow Command pro přesné diskové secí stroje a systém zdvihu secích jednotek pro tažené přesné secí stroje 2120 Early Riser.

Ocenění zdůrazňují neutuchající zaměření společnosti Case IH na technologické inovace, jejichž cílem je zlepšit a zvýšit efektivitu zemědělců po celém světě. "Společnost Case IH znovu a znovu ukazuje, že díky vývoji technologií ve spojení s cílevědomým pokrokem v aplikacích a konstrukci můžeme výrazně zlepšit způsob, jakým zemědělci vykonávají svou práci," řekl Kurt Coffey, víceprezident Case IH pro Severní Ameriku. "Ocenění ASABE AE50 Awards je jen dalším důkazem toho, že naše činy mluví hlasitěji než slova. Jsme tu, abychom sloužili zemědělcům, a to děláme."

Steiger 715 Quadtrac Case IH, největší a nejvýkonnější traktor Case IH

Steiger 715 Quadtrac poskytuje ještě vyšší výkon a rychlost, aby zpracoval ještě větší plochu za kratší dobu. Účelově postavený šestiválcový motor FPT Cursor 16 o jmenovitém výkonu 715 koní a maximálním výkonu 778 koní nastavuje novou laťku výkonu v nejnáročnějších aplikacích. Tento nejnovější model představuje nový těžký podvozek Quadtrac, který nabízí zvýšenou trakci, aby udržel krok s výkonem motoru. Těžší hnací ústrojí účinně přenáší zvýšený výkon na půdu a vyšší rychlost na silnici umožňuje méně času trávit přejezdy a více na poli. Navíc s novým designem kapoty, výkonnějším LED osvětlením a větší palivovou nádrží jsou pohledové linie atraktivnější.

Steiger modelový rok 2024

S maximálním výkonem v rozmezí 467 až 699 koní se nové traktory Steiger mohou pochlubit inovovanými motory FPT Cursor 13 s aktualizovaným palivovým systémem, četnými vylepšeními v oblasti servisních úkonů a zjednodušeným výfukovým systémem, zajišťujícím lepší výhled z kabiny. Modely Steiger 425, 475 a 525 koní se vyznačují vylepšenou spotřebou paliva a o 35 % rychlejší odezvou motoru díky přidání nového elektronicky řízeného variabilního turbodmychadla. Nové modely také zahrnují řadu vylepšení kabiny zaměřených na obsluhu, jako je nová střecha kabiny s integrovanými madly, nová stropní konzola, vylepšená montáž monitoru a volitelný prémiový zvukový systém.

Byly také přidány nové další možnosti LED osvětlení s vyšším výkonem pro lepší viditelnost v pozdních nočních hodinách v terénu.

AFS Furrow Command

AFS Furrow Command společnosti Case IH, představený v roce 2023, zlepšuje celkové řízení hloubky setí i ukládání hnojiva automatickým nastavením hydraulického tlaku nezávisle pro každou část rámu. Funkce AFS Furrow Command, která je k dispozici u modelů Precision Disk 550T, 550 a 500DS, pomáhá činit informovaná rozhodnutí o nastavení přítlaku pomocí snímačů, které poskytují zpětnou vazbu v kabině v reálném čase. Nejen, že toto automatické řízení výrazně snižuje opotřebení zařízení díky minimalizaci zbytečného a nadměrného přítlaku v podmínkách, které nevyžadují maximální hydraulický tlak, ale také výrazně zlepšuje provozní flexibilitu díky automatizaci, která již nevyžaduje ruční seřizování ze strany obsluhy v kabině.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down