26.12.2023 | 09:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nové zázemí pro servis

Deset let působení na trhu si v listopadu připomněla se svými zákazníky společnost CEMA servis s. r. o. Pro návštěvníky připravila dva dny otevřených dveří s  výstavou zemědělské techniky ze svého portfolia. Nově vybudovaná servisní hala ve středisku v Horním Skrýchově nedaleko Jindřichova Hradce se stala zázemím pro přátelská posezení a odborné konzultace.

Základem jsou traktory

Stěžejním produktem firmy jsou traktory značek Massey Ferguson a Valtra. Portfolio závěsné techniky je velmi široké, k dominantním značkám patří pícninářská technika McHale, Pöttinger a Massey Ferguson, postřikovače Hardi, půdozpracující stroje Agrisem, rozmetadla Samson, mulčovače Müthing a McConnel a secí stroje Vredo. České výrobce zastupuje dopravní technika WTC Písečná a pluhy Sukov, oblíbené u zákazníků díky velmi dobrému poměru cena/výkon. V nedávné době sortiment rozšířila také závěsná technika Kuhn. Z motorové techniky má společnost CEMA servis v nabídce kromě traktorů také sklízecí mlátičky Massey Ferguson a manipulační techniku Massey Ferguson, Schäffer a Merlo. Zájem zákazníci projevují i o techniku do lesa. V případě traktorů s lesní nástavbou jsou ideálním základem stroje Valtra s certifikovanou ochrannou konstrukcí kabiny a podvozkových částí traktoru. Kromě lesních traktorů prodejce nabízí také rampovače, navijáky, vyvážečky či hydraulické ruky. Zemědělskou a lesnickou techniku doplňuje technika komunální a zahradní, kterou tvoří bohatá nabídka profesionálních zahradních sekaček a malotraktorů Kubota.

Klíčový je servis

Servis traktorů byl v počátcích působení firmy klíčový a i v současnosti stále zůstává její hlavní činností. Je otevřený i majitelům jiných značek, například Same a Lamborghini. 

Více v týdeníku Zemědělec.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down