27.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výstava pro vinaře a sadaře Austro Vin proběhne v rakouském Tullnu

Speciálním veletrhem v Rakousku pro oblast vinařství a sadařství je Austro Vin ve městě Tulln. Tradiční akce proběhne od prvního do třetího února 2024. Renomované společnosti ve svém oboru a dodavatelé budou společně na jednom místě prezentovat produktové inovace. Zároveň budou nápomocni i formou poradenství.

Celá výstava se bude rozkládat na ploše 18 000 metrů čtverečných. Na návštěvníky výstavy tam bude čekat celkem 240 vystavovatelů z oblasti zemědělství ze čtrnácti národů se 450 značkami strojů. Výstava bude odborně zaměřena na vinařství a sadařství s prezentací kompletního výrobního řetězce.

Vyhlášení vítězů

A pořadatelé ani tentokrát nezapomenou na vyhlášení výsledků soutěže. V den otevření prvního února 2024 v 10 hodin proběhne předání ceny „Austro Vin Award“. Tato cena je odměnou za inovace s výjimečným přínosem v oblastech vinařství a sadařství, techniky vinných sklepů, prodeje produkce a udržitelnosti.

Bohatý doprovodný program

O výběr vítěze soutěže se stará komise expertů ještě před zahájením výstavy. Výstavu vhodně doplní rozsáhlý odborný doprovodný program pod vedením Spolku pěstitelů vinné révy Rakouska společně se Spolkovým sdružením pěstitelů ovoce Rakouska. Na odborném programu výstavy Austro Vin se bude podílet taktéž rakouská Univerzita pro půdu BOKU spolu s celou řadou Středních odborných škol pro vinařství a sadařství. V rámci odborného programu dostane na jevišti prostor více než třicítka odborníků z různých oborů – průběžně ve všech třech výstavních dnech.

Denní vstupné pro dospělého činí 15 euro, pro dítě pak 4 euro.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down