29.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Inovace a udržitelnost hlavními tématy expozice Develon na veletrhu Intermat 2024

Od 24. do 27. dubna 2024 se na rozlehlé ploše výstaviště Paris-Nord Villepinte bude konat mezinárodní veletrh stavebnictví Intermat. Mezi vystavovateli nebude chybět ani Develon, dříve Doosan Construction Equipment. Stánek Develon jistě přiláká velkou pozornost díky expozici s novými špičkovými stroji a digitálními technologiemi, které budou na veletrhu Intermat prezentovány poprvé.

Proběhne například první evropská ukázka Concept-X 2.0, tedy řešení pro dálkové (autonomní) ovládání stavebních strojů, od něhož si společnost Develon hodně slibuje. Mezi hlavní taháky bude patřit špičkový autonomní dozer DD100-CX a autonomní pásové rypadlo DX225-CX. To, že se jedná o plně autonomní stroje, bude nápadné již tím, že nemají kabinu. Práce s obsluhou na stroji tak nebude možná, a to ani při přejezdech na staveništi z místa na místo.

Expozice Develon bude tvořena dvěma sekcemi s celkovou plochou 2024 m², přičemž poprvé bude ve venkovní části veletrhu Intermat zkombinována statická výstava s předváděcí (demo) sekcí.

Koncept stánku bude založen na čtyřech pilířích – Snižování emisí uhlíku (Carbon Reduction), Přechod na zelené technologie (Going Green), Kompaktnost (Compact) a Inovace (Innovation) a převážně zaměřen na nové inovativní stroje a technologie, které podporují snižování emisí uhlíku a větší míru udržitelnosti při řešení světové klimatické krize.

Snižování emisí uhlíku

Na stánku společnosti Develon na veletrhu Intermat se představí nová řešení pro snižování emisí uhlíku ve stavebnictví, a to jak technologie se sníženými emisemi, tak technologie s nulovými emisemi.

Řešení s nulovými emisemi (Oblast budoucích energií)

Minirypadlo DX20ZE, které si na veletrhu Intermat odbude svou premiéru, je první sériově vyráběné rypadlo s elektrickým pohonem od společnosti Develon. Toto dvoutunové rypadlo kombinuje nízkou hlučnost a nulové emise s funkcemi a vylepšeními výkonu, které jsou k vidění u mini rypadel nové generace řady DX-7.

Vedle DX20ZE bude na veletrhu Intermat představen koncept elektrického vozidla 14W-EREV, nejpokročilejší a nejmodernější stroj svého druhu. Toto elektrické kolové rypadlo využívá systém regeneračního pohonu (eDrive), pokročilý systém otáčení (eSwing) a systémy eWorking pro zajištění maximální efektivity s nulovými emisemi.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down