30.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Řešení Develon se sníženými emisemi

Společnost Develon předvede na mezinárodním veletrhu Intermat 2024 též řadu řešení se sníženými emisemi, založených na technologiích pro úsporu paliva a využití biopaliv, jako jsou HVO a GTL.

Co se týká technologií pro úsporu paliva, v demo sekci na veletrhu Intermat proběhne první ukázka bezkabinového dozeru DD100-CX s řešením Concept-X 2.0 a bezkabinového pásového rypadla DX225-CX společnosti. Dalším systémem pro úsporu paliva, prezentovaným na veletrhu Intermat, bude 3D ovládání, které se používá k obsluze rypadla a dozeru s Concept-X 2.0 a u dozeru DD130-7 a mini rypadla DX85R-7.

Kolový nakladač s plynulou převodovkou

Výrazných úspor paliva lze dosáhnout díky bezstupňové převodovce CVT u modelu kolového nakladače Develon DL420CVT-7, který si bude možné prohlédnout v předváděcí oblasti stánku a bude vybavený unikátním bezpečnostním systémem „Transparent Bucket“, jenž se na veletrhu Intermat představí rovněž poprvé. Transparent Bucket je prvním bezpečnostním systémem svého druhu, který přináší řešení, jak zabránit nebezpečí mrtvých úhlů před lopatami kolových nakladačů.

Další funkcí pro úsporu paliva nabízenou společností Develon je hydraulický systém Virtual Bleed Off (VBO) (D-ECOPOWER), který bude k vidění na nejnovější verzi 53tunového pásového rypadla DX530LC-7K v rámci statické expozice.

Hydraulika bez vedení pilotního tlaku.

Dalším řešením pro úsporu paliva vystavovaným na veletrhu Intermat bude technologie Full Electric Hydraulic (FEH), která je podobná systému VBO D-ECOPOWER a v podstatě jde o systém VBO bez vedení pilotního tlaku. Systém FEH bude na veletrhu Intermat nainstalován na bezkabinovém rypadle s Concept-X 2.0.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down