Stánek Massey Ferguson na Agritechnice

Největší hvězdou stánku společnosti Massey Ferguson na výstavě Agritechnica byl jisto jistě dlouho očekávaný nejsilnější model nové řady MF 9S. Nebyl ale jediným zajímavým exponátem.  Návštěvníci stánku si mohli prohlédnout i další stroje rozdělené podle pracovních operací. V jedné části stánku byla například technika Massey Ferguson, která se hodí na farmy s živočišnou výrobou, v jiné byly k vidění velké polní traktory.

Massey Ferguson také nastínil, jak bude vypadat jeho sortiment a služby v budoucnosti. O tom, že se vydal rovněž cestou k udržitelnosti svědčí exponát kapoty ze lnu a pryskyřice. Jiná kapota, tentokrát ta zkosená, jenž nyní zdobí řadu MF 5S, oslavila 30 let na trhu.

Největší světová výstava

"Agritechnica je největší evropskou přehlídkou zemědělské techniky, kde se setkáváme se zemědělci z celého světa, což z ní dělá vynikající startovací plochu pro naši novou vlajkovou řadu," vysvětluje Jérôme Aubrion, marketingový ředitel Massey Ferguson pro Evropu a Střední východ. "Je to také vynikající příležitost pro společnost Massey Ferguson pokračovat v nastolené strategii a přiblížit zákazníkům kompletní sortiment našich spolehlivých strojů." dodává.

Stánek společnosti Massey Ferguson byl rozdělen do tří různých částí. První byla zaměřena na těžké polní pracovní operace, druhá se zabývala technikou vhodnou na farmy s živočišnou produkcí a případně smíšeným zemědělstvím a třetí byla zcela věnována ať už zemědělcům, kteří stroje Massey Ferguson používají anebo návštěvníkům, kteří se o tyto stroje zajímají.

V této části stánku mohli nejen diskutovat o svých potřebách s odborníky MF eXperts, ale také využít nové interaktivní displeje, včetně exponátů virtuální reality (VR) a simulátorů, a dozvědět se více.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down