28.01.2024 | 05:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Italský výrobce měl co oslavovat

Soutěž o titul Traktor roku letos ovládly traktory z italské stáje Argo tractors. V kategorii Best Utility vyhrál McCormick X5 P3 drive a kategorii Best of specialized opanoval Landini Rex 4.120 G Roboshift Dynamic. I když po vyhlášení soutěže na veletrhu Agritechnica to byly právě tyto dva stroje, které se těšily velkému zájmu návštěvníků, k vidění toho bylo v expozici mnohem více.

Společnost McCormick představila na svém stánku celkem deset modelů, které uživatelům nabízí výkon a dynamiku, stejně jako technologie a digitální řešení, včetně funkcí a nástrojů precizního zemědělství. Digitální řešení pak sdružuje revoluční aplikace McCormick Farm, případně Landini Farm pro stroje značky Landini, která umožňuje kompletní a inteligentní řízení celé farmy.

Oslavme vítěze

O obou vítězích jsme již psali, ale sluší se přeci jen ještě jednou je v rychlosti představit. Traktor roku v kategorii Best utility vybojoval model McCormick X5.120 P3-Drive. S výkonem 114 koní, čtyřválcovým motorem FTP F36 Stage V a hmotností 4 000 kg, je ideální pro denní práci na farmě. Powershift převodovka umožňuje automatické řazení 12rychlostních stupňů, ovládaných ergonomickým joystickem SmartPilot. Palubní technologický balíček zahrnuje Advanced Driving System (ADS) pro pokročilé řízení a čelní nakladač. Digitální výbava zase nabízí funkce precizního zemědělství a autopilotního řízení.

V kategorii Nejlepší speciál vyniká traktor Landini Rex4 120 GT RoboShift Dynamic díky převodovce RoboShift, která pomocí elektronického robotického systému umožňuje plynulé řazení. Multifunkčním joystickem SmartPilot lze ovládat převodovku, vývodový hřídel, otáčky motoru a elektrohydraulický rozdělovač. Advanced Driving System (ADS) je připraven pro integraci s asistenčními naváděcími systémy. Odpružení kabiny "Zero Shock System" zajišťuje komfort srovnatelný s traktory vyšších výkonových tříd a balíček Fleet & Diagnostic Management monitoruje traktor, poskytuje správu celé flotily traktorů.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down