11.01.2024 | 07:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Modré předseťové kombinátory

Výrobce Köckerling má ve své nabídce tři modelové řady předseťových kombinátorů Allrounder.

Stroje s nejmenším pracovním záběrem nesou označení -classic-, zástupci prostřední řady jsou nazvány -profiline- a největší stroje jsou pojmenovány -flatline-.

Nejen pro předseťovou přípravu

Stroje Allrounder -classic- a -profiline- jsou konstrukčně stejné stroje, které se liší pouze způsobem agregace. Menší jsou nesené, větší tažené. Jejich pracovní orgány tvoří přední hydraulicky ovládaná smyková deska, dále čtyři řady pracovních orgánů z normální nebo otěruvzdorné oceli (dlát nebo šípových radliček) na listových perech (slupicích), dvojitý STS válec a zavlačovače. U záběrů 6 a 7,5 m si zákazník může vybrat způsob nastavování pracovní hloubky (mechanicky nebo hydraulicky) a buď jednoduché, nebo dvojité slupice. U záběrů 9; 12 a 14,5 m volba dvojitých slupic chybí, těmi mohou být osazeny stroje se záběry 9,35 a 12,7 m, které mají rám pro montáž dvojitých slupic uzpůsobený. 

Modelová řada -flatline- byla představena před třemi lety. Stroje jsou určeny nejen pro předseťovou přípravu, ale také pro mělkou podmítku. Dvojité slupice jsou umístěny v šesti řadách pro lepší zpracování rostlinných zbytků při podmítce. Přední smykovou desku lze zaměnit za řezací válec, který před vlastním zpracováním půdy rozřeže rostlinné zbytky. Při podmítce Allrounderr-flatline dokáže půdu podříznout opravdu celoplošně, řez tvoří jednu rovinu. Stejně jako výše zmíněné stroje i Allrounder jede při práci po předních opěrných kolech a zadním válci. Allrounder -flatline- se vyrábí v záběrech 5; 6; 7,5 a 9 m.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down