09.02.2024 | 06:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová kompaktní cisterna s nízkou hmotností

Německá firma Fliegl má ve svém sortimentu aplikační techniky také cisterny s menším objemem a nižší hmotností. Na mezinárodním veletrhu Agritechnica 2023 v Hannoveru představila novinku právě z této oblasti – cisternu PFW 9.000 PolyLine. Jedná se o kompaktní stroj pro menší podniky, které plánují vybavit se vlastním aplikačním strojem.

Nová cisterna PFW 9.000 PolyLine firmy Fliegl se vyznačuje nízkou pohotovostní hmotností na úrovni pouze 4500 kilogramů, včetně připojeného hadicového aplikátoru Fliegl Skate 90. I při úplném naplnění cisterny je možné s celkovou hmotností 13 000 kilogramů legálně na silnice.

Šetrné působení na půdu

Lehká aplikační cisterna Fliegl má výhody také s ohledem na šetrné působení na půdu. Čistou práci bez poškozování drnu odvádí tato cisterna i na loukách. Je to dáno hlavně tím, že má jednonápravový podvozek. Na velkých a širokých pneumatikách s rozměrem 850/50 R 30,5 nezpůsobuje cisterna Fliegl PFW 9.000 PolyLine zhutňování půdy, poškozování travního drnu či tvorbu kolejí.

Výkonné čerpadlo Vogelsang

Výkonnost při aplikacích tekutých statkových hnojiv podporuje výkonné čerpadlo s rotujícími písty značky Vogelsang. Rychlé je také naplnění nádrže, přičemž pro pohodlné plnění je možné využívat sací přípojku o průměru šesti palců.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down