18.02.2024 | 03:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Vítejte v novém agrirouteru: Bezproblémový přechod a přidané funkce

Agrirouter je univerzální platforma pro výměnu dat. Nyní oznámila, že na konci září 2024 přechází od svého současného poskytovatele IT služeb SAP k novému poskytovateli IT služeb Reply. Ve spolupráci se společností Reply vyvíjí agrirouter nový, vylepšený agrirouter, který nahradí předchozí a bude i nadále spolehlivě podporovat přenos zákaznických dat.

Všichni koncoví uživatelé budou migrováni na nový agrirouter do konce září 2024. Tento přepínač zajistí, že si budete moci i nadále snadno vyměňovat svá data prostřednictvím svého obvyklého účtu agrirouter.

Aktualizace připojení telemetrie

Je důležité si uvědomit, že přímo připojená telemetrická spojení (např. terminály CCI) bude pravděpodobně nutné jednou znovu připojit, a to v období mezi 01.10.2024 - 30.09.2025. Aby byl zajištěn hladký přechod, podpoří agrirouter uživatele podrobnými pokyny ve svých průvodcích, které jsou k dispozici na adrese https://manual.agrirouter.com/de/solution-guides.html.

Vylepšení procesu registrace

S novým agrirouterem je zapamatování hesel minulostí. Pokaždé, když se přihlásíte, obdržíte na svou e-mailovou adresu jedinečný kód, který zjednodušuje proces přihlášení a činí jej bezpečnějším.

Moderní rozhraní a dálkové ovládání

Těšit se můžete na moderní, uživatelsky přívětivé rozhraní. Nový agrirouter navíc umožňuje dálkové ovládání přímo z portálu výrobce a softwaru, pokud je tato funkce integrována poskytovateli. To znamená, že pro určité akce, jako je změna trasy, již nemusíte přepínat do rozhraní agrirouteru.

Zjednodušená správa účtu

V budoucnu již nebude nutné vytvářet samostatný účet agrirouteru. Místo toho můžete použít svůj účet z použitých portálů výrobce a softwaru, pokud poskytovatelé tuto funkci integrovali.

O společnosti Reply

Reply se jako síť specializovaných společností zaměřuje na vývoj a implementaci procesů, založených na technologiích, jako jsou Big Data, Cloud Computing a Internet věcí (IoT). Concept Reply sídlí v Mnichově a je lídrem v oblasti vývoje IoT. Mezi jejich klienty patří renomovaní výrobci, jako jsou BMW, MAN nebo Siemens, a jejich projektové znalosti sahají od správy vozového parku nákladních vozidel (údržba) až po bezdrátové aktualizace praček.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down