04.04.2024 | 11:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Odkud pochází úspěch postřikovačů Tecnoma

Vincent Ballu, zakladatel společnosti Tecnoma, položil základy pro úspěch této renomované společnosti již v roce 1948 ve francouzské Eperney. Jeho vášeň pro inovativní stroje pro vinice v kombinaci se strategickou lokalitou v srdci regionu Champagne položila základ pro rozvoj společnosti, která se stala klíčovým hráčem v oboru zemědělských strojů.

Prvními úspěchy Tecnomy byly portálové viniční traktory, vyvinuté speciálně pro úzké vinice Champagne. Tyto traktory, s vysokou světlou výškou a schopností pohybu v meziřadkových vinicích, umožnily automatizaci pěstování vína a získaly si uznání od slavných výrobců jako Moet et Chandon.

Přichází postřikovač

Nicméně, úspěch Tecnomy nebyl omezen pouze na traktory. Společnost se postupně rozšířila do výroby postřikovačů, které se staly klíčovým prvkem v moderním zemědělství. Od svých počátků v 50. letech až do současnosti Tecnoma neustále inovuje a vyvíjí své produkty, aby splňovaly nejnovější potřeby zemědělců.

Díky strategickým akvizicím a založení holdingu Exel Industries v roce 1987 Tecnoma získala prostředky a know-how k dalšímu rozvoji. Akvizice dalších společností, jako Caruelle Nicolas a Berthoud, posílila postavení Tecnomy jako jednoho z lídrů v oblasti zemědělských aplikačních strojů.

Rozsáhlý sortiment

Dnes má Tecnoma rozsáhlý sortiment postřikovačů a rosičů. Její historie je příběhem odvahy, vize a neustálého úsilí o vylepšování technologií pro podporu zemědělství po celém světě.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down