15.05.2024 | 07:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

FarmRobotix oslaví svou premiéru na Polních dnech DLG 2024

Tradiční polní dny DLG (Německé zemědělské společnosti) DLG Feldtage přijdou v letošním roce – kromě tradičního programu – také s programem prezentace toho, co dokážou moderní polní roboti. Platforma FarmRobotix se na akci DLG Feldtagen 2024 představí vůbec poprvé a dozajista to bude velký magnet pro návštěvníky.

FarmRobotix je mezinárodní platforma pro nejmodernější robotické technologie, digitální zemědělství, automatizované procesy a pokročilé algoritmy umělé inteligence, díky nimž bude rostlinná výroba zítřka ještě preciznější a efektivnější z hlediska využívání zdrojů.

Užitečná příležitost

Platforma FarmRobotix je zaměřena na zemědělce, výrobce, začínající podniky a poskytovatele technologií. V rámci Polních dnů DLG budou mít zájemci z řad návštěvníků příležitost vyměňovat si znalosti, seznamovat se s inovativními technologiemi a učit se s odborníky. Kromě toho budou na Jevišti pro experty DLG denně probíhat přednášky o FarmRobotix. Mezinárodní studentské týmy budou na akci soutěžit se svými terénními roboty proti sobě navzájem.*

FarmRobotix se představí na Polních dnech DLG 2024 v kombinaci výstavy, odborného programu i živých ukázek. Kromě denních přednášek na Jevišti pro experty DLG budou moci návštěvníci Polních dnů zhlédnout předvádění robotů na speciálních demonstračních parcelách. A nebudou chybět ani praktické poznatky o fungování autonomních zemědělských vozidel a zařízení. Zájemci najdou FarmRobotix v jihozápadní části výstaviště. 

Odborné přednášky a prezentace přiblíží aktuální informace 

Odborné přednášky o robotice a umělé inteligenci budou probíhat denně od 12:00 do 12:20 a od 15:00 do 15:20 na DLG Expert Stage v DLG Plaza. Odborníci tam budou odpovídat mimo jiné na právnické otázky, týkající se robotiky na polích, hovořit o praktických zkušenostech, poskytovat vzhled do současného výzkumu a vysvětlovat, na co si dát pozor při nákupu robotů.

Dne 11. června od 12 do 12:20 hodin budou čtyři výrobci pod názvem: "Robotics Session – Výrobci prezentují svá řešení" představovat svou techniku formou pětiminutových krátkých prezentací. Po prezentacích bude prostor pro diskuzi a na individuální dotazy z publika.

Na předváděcích plochách si návštěvníci budou moci vyzkoušet roboty v akci – od podmítky až po mechanické hubení plevele pomocí kamery a s využitím umělé inteligence.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down